Sluiten

Alles over het Coronavirus

Laatste update: 25-02-2021, 16.10 uur

Bekijk alle updates

Bekijk onze Corona voorschriften

Bekijk de meest gestelde vragen én antwoorden

Winterarrangement Limburg Marketing!

Op basis van 2 personen in een 5C of 7L bungalow

Deze aanbieding is geldig tijdens de verblijfsperiode van 16 november t/m 18 december 2020 en van 4 januari t/m 26 maart 2021. De prijzen zijn nergens goedkoper!

Inbegrepen in het arrangement

Je verblijft in een 5 persoons comfort of een 7 persoons luxe bungalow. De woning wordt voor je schoongemaakt, de bedden worden opgemaakt en de handdoeken worden klaar gelegd. Ook zit er een gratis potje midgetgolfen bij voor het hele gezelschap. Wil je een dagje genieten van spectaculaire attracties of toch liever een complete wereldreis maken in één dag? Bij dit arrangement kun je kiezen uit attractiepark Toverland of dierentuin Gaiazoo. Als laatste ontvang je de VVV Limburg card, met deze kaart krijg je korting bij verschillende restaurants en activiteiten in de omgeving.

Over Buitenhof de Leistert

In de winterperiode overnachten in een bungalow op Buitenhof de Leistert is al genieten op zich, de bungalows zijn namelijk voorzien van vloerverwarming zodat het lekker warm is binnen, in de luxe bungalows kun je genieten in de sauna of de whirlpool, ideaal in de winter!

De Leistert heeft een enorm aanbod aan parkfaciliteiten die ook in de winter voor een onvergetelijke vakantie zorgen. In de overdekte Plaza is het altijd mooi weer. Kom een potje hyperbowlen met het gezin, spelen in de indoorspeeltuin of een hapje eten in een van de twee restaurants. Natuurlijk mag zwemmen in het subtropisch zwembad of op avontuur in de indoor speeljungle niet ontbreken tijdens je vakantie.

De virtuele receptie

Downloads

Plattegrond

i
De getoonde prijs is op basis van twee personen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek