Vier de zomer in een ruime vakantieboerderij!

Profiteer van aantrekkelijke kortingen op een 11 of 13 persoons vakantieboerderij tijdens de zomervakantie in 2023.
De korting kan oplopen tot maar liefst 25%.

Onderstaand een overzicht van de geldige kortingspercentages: 
03-07-2023 / 21-07-2023 - 25%
21-07-2023 / 18-08-2023 - 10%
18-08-2023 / 01-09-2023 - 25%

Lekker eropuit in de zomervakantie!

Steeds meer gezinnen vieren zomervakantie in Nederland. Een vakantiepark is dan de ideale plek om deze vakantie door te brengen. Tijdens je verblijf op Recreatiepark de Leistert hoef je niets anders te doen dan genieten van het samenzijn, het weer en de prachtige omgeving. Huur een luxe bungalow of reserveer een plekje op onze 5-sterren camping. Een zomervakantie in Limburg is voor jong en oud een ervaring om nooit te vergeten!

Bekijk hier het hele aanbod voor de zomervakantie!

Verfijnen

Oeps, we hebben niks vrij in de periode waarin je zoekt.

Pas je zoekopdracht aan naar een andere periode.

Toon meer accommodaties
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Getoonde prijzen zijn all-in prijzen. De prijzen zijn inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.

Een vakantiepark met top faciliteiten!

Hoe lang je ook zomervakantie viert bij vakantiepark de Leistert, je verveelt je nooit! Mede dankzij de vele faciliteiten die het park rijk is én de vriendjes die jouw kids maken tijdens de leukste activiteiten onder leiding van het recreatieteam. Terwijl Pluck & Pien hen dagelijks vermaken, genieten ook papa en mama van hun welverdiende vakantie.

Natuurlijk kun je ook samen de leukste activiteiten ondernemen. Neem een verfrissende duik in het golfslagbad, leef je uit in de indoor speeljungle of speel een fanantiek potje adventure golf.

Bekijk hier alle faciliteiten

Liever een last-minute boeken?

Bekijk hier alle last minutes

Ken je Pluck & Pien al?

We hebben helaas geen resultaten gevonden

Onze medewerkers helpen je graag verder, neem contact op via onze digitale receptie hieronder!

i
De getoonde prijs is op basis van twee personen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek