De leukste 5 sterren camping in Nederland!

Dit jaar op vakantie naar een 5 sterren camping in Nederland ? Ontdek de leukste camping bestemming voor jonge gezinnen met kinderen. Ontdek camping de Leistert!

5 sterren camping de Leistert is onderscheiden met de titels ANWB Topcamping en ADAC Superplatz en behoort daarmee tot de absolute top van Nederland, én Europa.

De combinatie van ruime kampeerplaatsen, luxe huuraccommodaties, een enthousiast recreatieteam en een enorm faciliteitenaanbod maken van de Leistert ruim 1.000.000m2 aan vakantieplezier!

Bekijk alle verblijfsmogelijkheden

De meest complete 5 sterren camping in Nederland!

Volgens de ANWB scoort een camping in Nederland 5 sterren wanneer ze uitblinken in kwaliteit met een geweldig terrein, veel voorzieningen en een prachtig sanitair. De Leistert scoort dus hoog op al deze aspecten, en is de absolute koploper op het gebied van kamperen met kinderen!

De waterpret op het park speelt hierin een belangrijke rol. De combinatie van een subtropisch zwembad, buitengolfslagbad en een roeivijver met dagstrand maken 5 sterren camping Leistert op dit vlak uitzonderlijk compleet.

Maar ook de speelvoorzieningen zijn met de overdekte Plaza, diverse sport- en speelvelden en een indoor- en outdoor speeltuin bijzonder groot. Vervelen is haast onmogelijk!

Bekijk alle faciliteiten

Waarom 5 sterren camping de Leistert?!

  • ADAC Superplatz - 2023
  • ANWB Topcamping - 2023
  • Camping van het Jaar - 2019
  • PiNCAMP Top 5
  • Uitgebreid recreatieprogramma
  • Gratis toegang tot groot faciliteitenaanbod
  • Subtropisch zwembad, buitenbad en dagstrand
  • Maar liefst 3 restaurants

Gratis recreatieteam en een prachtige omgeving!

Het ontdekken van alle faciliteiten op 5 sterren camping de Leistert zorgt ervoor dat je je nooit hoeft te vervelen, maar wil je een keertje wat anders, doe dan mee met het programma van het recreatieteam! Uitdagende sport- en spel activiteiten, shows, workshops en toernooitjes, niets is het team van Pluck & Pien te veel! Heb hierdoor honger gekregen? Bezoek dan één van onze drie restaurants Grillo, Via Verde of La Selva Food & Drinks.

En wil je dan toch een keer de omgeving in trekken, ontdek dan de magie van Toverland, het beestachtig mooie GaiaZOO, het verleden bij Eynderhoof en de waterfun bij Fun Beach of de Maasplassen.

Bekijk alle omgevingsinformatie

De meest gestelde vragen over onze 5-sterren camping

🤩 Waarom is de Leistert de beste 5-sterren camping in Nederland?

Camping de Leistert heeft een enorm aanbod aan faciliteiten. Dit in combinatie met ruime kampeerplaatsen, luxe huuraccommodaties en een enthousiast recreatieteam. 5-sterrren camping de Leistert heeft daarom de titel ANWB topcamping gekregen.

🤽 Welke faciliteiten heeft 5-sterren camping de Leistert?

5-sterren camping de Leistert is bijzonder door de vele waterfaciliteiten. In het bruisende hart van de Leistert ligt de overdekte Plaza waar het altijd mooi weer is. Lekker met het gezin bowlen, midgetgolfen, spelen in de indoor speeljungle of de buitenspeeltuinen. Bij een van de drie restaurants kun je terecht voor een heerlijk hapje of drankje. Bekijk het volledige faciliteitenoverzicht op onze website.

🧒 Zijn huisdieren toegestaan bij 5-sterren camping de Leistert?

Ja, we hebben speciale honden kampeerplaatsen voor een vakantie met je trouwe viervoeter. Deze zijn in 2 uitvoeringen te boeken en deze kampeerplaatsen liggen op een kampeerveld met een uitlaatveldje en een hondendouche.

🤑 Zijn er extra kosten voor de activiteiten en de faciliteiten?

Nee, de faciliteiten op 5-sterren camping de Leistert zijn veelal gratis en onbeperkt te gebruiken. Het recreatieteam organiseert voornamelijk gratis activiteiten waar alle gasten aan mogen deelnemen.

🤩 Is er wifi aanwezig op de camping?

Ja, bij iedere boeking ontvang je een gratis wifi code voor enkele apparaten. Bij de receptie zijn ook aanvullende wifi codes te koop.

i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek