De leukste 5 sterren camping in Nederland!

Dit jaar op vakantie naar een 5 sterren camping in Nederland ? Ontdek de leukste camping bestemming voor jonge gezinnen met kinderen. Ontdek camping de Leistert!

5 sterren camping de Leistert is onderscheiden met de titels ANWB Topcamping en ADAC Superplatz en behoort daarmee tot de absolute top van Nederland, én Europa.

De combinatie van ruime kampeerplaatsen, luxe huuraccommodaties, een enthousiast recreatieteam en een enorm faciliteitenaanbod maken van de Leistert ruim 1.000.000m2 aan vakantieplezier!

Bekijk alle verblijfsmogelijkheden

De meest complete 5 sterren camping in Nederland!

Volgens de ANWB scoort een camping in Nederland 5 sterren wanneer ze uitblinken in kwaliteit met een geweldig terrein, veel voorzieningen en een prachtig sanitair. De Leistert scoort dus hoog op al deze aspecten, en is de absolute koploper op het gebied van kamperen met kinderen!

De waterpret op het park speelt hierin een belangrijke rol. De combinatie van een subtropisch zwembad, waterspeeltuin, buitengolfslagbad en een roeivijver met dagstrand maken 5 sterren camping Leistert op dit vlak uitzonderlijk compleet.

Maar ook de speelvoorzieningen zijn met de overdekte Plaza, diverse sport- en speelvelden en een indoor- en outdoor speeltuin bijzonder groot. Vervelen is haast onmogelijk!

Bekijk alle faciliteiten

Waarom 5 sterren camping de Leistert?!

  • ADAC Superplatz - 2018
  • ANWB Topcamping - 2018
  • Camping van het Jaar - 2019
  • Beste vakantiepark van Nederland - 2018
  • Uitgebreid recreatieprogramma
  • Avontuurlijke indoor speeljungle
  • Gratis toegang tot groot faciliteitenaanbod
  • Subtropisch zwembad, buitenbad, waterspeeltuin en dagstrand
i
De getoonde prijs is op basis van twee personen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.

Gratis recreatieteam en een prachtige omgeving!

Het ontdekken van alle faciliteiten op 5 sterren camping de Leistert zorgt ervoor dat je je nooit hoeft te vervelen, maar wil je een keertje wat anders, doe dan mee met het programma van het recreatieteam! Uitdagende sport- en spel activiteiten, shows, workshops en toernooitjes, niets is het team van Pluck & Pien te veel!

En wil je dan toch een keer de omgeving in trekken, ontdek dan de magie van Toverland, het beestachtig mooie GaiaZOO, het verleden bij Eynderhoof en de waterfun bij Fun Beach of de Maasplassen.

Bekijk alle omgevingsinformatie