Leistert app

Download nu de Leistert app!

Op zoek naar het laatste nieuws, de weersvoorspellingen en informatie over het park en de omgeving? Of toch de actuele openingstijden checken of even makkelijk een tafeltje reserveren? Het kan allemaal met de Leistert app. Ook kun je in de Leistert app eenvoudig het recreatieprogramma bekijken en zelfs je eigen programmaboekje samenstellen, zo mis je geen enkele activiteit en ben je altijd op de hoogte! Natuurlijk mag onze gastenservice niet ontbreken in de Leistert app, hier vind je de handleidingen en inventarislijsten van alle bungalows en verhuurobjecten op de camping.

Dankzij een uitgebreid onderzoek hebben wij de app kunnen voorzien van alle informatie die jullie het allerbelangrijkste vinden. We zullen de app de komende periode blijven ontwikkelen en uitbreiden met leuke en handige toevoegingen.

De enige echte officiële Leistert app is gratis te downloaden in de Google Play Store en App Store.

Download hier voor Android 

Download hier voor IOS

Ontdek de Leistert app

Op zoek naar het laatste nieuws of informatie over het park en de omgeving? Het kan allemaal met de Leistert app. Download de app gratis in de Google Play Store en App Store.

Plattegrond

Download onze plattegrond met daarop alle faciliteiten, vakantiewoningen, glamping- en kampeerplaatsen voor de ideale voorbereiding op je vakantie!

Plattegrond downloaden