Sluiten

Service bericht

Tot 27 maart vindt er onderhoud plaats aan de Plaza en enkele horecafaciliteiten.

Lees hier meer

Horeca

Lekker eten hoort bij vakantie!

Stel je dit even voor...

Het zonnetje schijnt en je geniet op een gezellig terrasje van een goed glaasje wijn en een proefplankje bomvol met lekkernijen terwijl je partner lachend naar de spelende kids kijkt en nipt aan een lokaal speciaalbiertje. Een muziekje op de achtergrond, de wind door je haren... dat is vakantie!

Smaakvol eten hoort bij een geslaagde vakantie. Op een terrasje, in een sfeervol restaurant of in de good-old snackbar, aan jou de keuze! Alle voorzieningen zijn aanwezig op Recreatiepark de Leistert.

La Selva Food & Drinks

À la carte restaurant met buiten terras en speeltuin

Modern, hip en een beetje stoer...

Restaurant La Selva staat voor een gastvrije ontvangst voor jong & oud. Een toegankelijk familierestaurant pur sang!

Het restaurant heeft een modern en open karakter. De menukaart is divers en verrassend, met producten van lokale leveranciers. Smakelijk!

Handig om te weten; het restaurant grenst aan La Selva Playground, onze indoor speeljungle. Laat je kinderen dus nog even lekker klimmen en klauteren terwijl je wacht op al het lekkers uit onze keuken!
 

Menukaart bekijken

Tafeltje reserveren

Mr. Friet

Snackbar met binnen- en buitenterras en speelhoekje

Vet lekker!

Gewoon als avondeten of als lekkere hartige snack tussendoor. Bij Mr. Friet worden de lekkerste goudgele frietjes gebakken. 

Je kunt afhalen of gezellig ter plekke opeten. Het cafetaria heeft een groot terras grenzend aan de speeltuin waar je kunt genieten van je welverdiende snack of een lekker kopje koffie.

Is het buiten lekker warm en heb je zin in iets lekkers? Ook voor softijs, milkshakes, slush puppy's en handijs grijp je hier nooit mis!

Mr. Friet....lekker dan!

Mr. Friet

Snackbar met binnen- en buitenterras en speelhoekje. Voor goudgele frietjes en een hartige snack!

Lees meer

La Selva Food & Drinks

À la carte restaurant met buiten terras en speeltuin. Voor een smaakvol à la carte diner, lunch of lekkere borrel.

Lees meer

Eerst een frisse duik nemen?

Je kunt bij ons niet alleen zwemmen in de prachtige zwemvijver, maar ook het binnen- en buitenzwembad is gegarandeerd genieten. Uiteraard maak jij als gast gratis gebruik van deze faciliteiten.

Lees meer