Sluiten

Alles over het Coronavirus

Laatste update: 14-10-2020, 08.49 uur

Bekijk alle updates

Bekijk onze Corona voorschriften

Bekijk de meest gestelde vragen én antwoorden

Horeca

Lekker eten hoort bij vakantie!

Stel je dit even voor...

Het zonnetje schijnt en je geniet op een gezellig terrasje van een goed glaasje wijn en een proefplankje bomvol met lekkernijen terwijl je partner lachend naar de spelende kids kijkt en nipt aan een lokaal speciaalbiertje. Een muziekje op de achtergrond, de wind door je haren... dat is vakantie!

Smaakvol eten hoort bij een geslaagde vakantie. Op een terrasje, in een sfeervol restaurant of in de good-old snackbar, aan jou de keuze! Alle voorzieningen zijn aanwezig op Recreatiepark de Leistert.

La Selva Food & Drinks

À la carte restaurant met buiten terras en speeltuin

Modern, hip en een beetje stoer...

Restaurant La Selva staat voor een gastvrije ontvangst voor jong & oud. Een toegankelijk familierestaurant pur sang!

Het restaurant heeft een modern en open karakter. De menukaart is divers en verrassend, met producten van lokale leveranciers. Smakelijk!

Handig om te weten; het restaurant grenst aan La Selva Playground, onze indoor speeljungle. Laat je kinderen dus nog even lekker klimmen en klauteren terwijl je wacht op al het lekkers uit onze keuken!
 

Menukaart bekijken

Tafeltje reserveren

Mr. Friet

Snackbar met binnen- en buitenterras en speelhoekje

Vet lekker!

Gewoon als avondeten of als lekkere hartige snack tussendoor. Bij Mr. Friet worden de lekkerste goudgele frietjes gebakken. 

Je kunt afhalen of gezellig ter plekke opeten. Het cafetaria heeft een groot terras grenzend aan de speeltuin waar je kunt genieten van je welverdiende snack of een lekker kopje koffie.

Is het buiten lekker warm en heb je zin in iets lekkers? Ook voor softijs, milkshakes, slush puppy's en handijs grijp je hier nooit mis!

Mr. Friet....lekker dan!

Restaurant Grillo

Tafelgrill restaurant - Zelf grillen aan tafel

You own the grill!

Uit eten op vakantie kan soms een hele uitdaging zijn. Papa wil vlees, mama liever vis, en voor de kids duurt het allemaal nét iets te lang. Bij restaurant Grillo zijn al deze ongemakken verleden tijd. In ons stoere familierestaurant heb je zelf de controle over de grill. Je kiest dus niet alleen wat je eet, maar ook hoe snel je eet. Kortom: you own the grill!

Iedere tafel in Grillo is voorzien van een ingebouwde tafelgrill. Kies je favoriete vlees, vis of vega hapjes en grill deze vervolgens aan je eigen tafel, net zo lang totdat je genoeg gegeten hebt. Voeg je favoriete garnering toe, maak de kids 'chef for a day' en een smaakvol avondje is gegarandeerd!

Het basis grillarrangement bestaat naast kwalitatieve vleessoorten van het "beter leven" keurmerk (kip, varken, rund), vis en vega versnaperingen eveneens uit een gezelschapsportie friet, groenten, diverse saladesoorten, stokbrood, sausjes en een soepje vooraf. 

Tafeltje reserveren

Restaurant Via Verde

Lekker Italiaans eten, per tutti !

Geïnspireerd op de traditionele Italiaanse keuken

Via Verde is Italiaans en betekend letterlijk 'groene weg' of 'groen knooppunt', en dat is precies wat dit restaurant is. De open en ruimtelijke uitstraling van Via Verde zorgt voor een natuurlijk relaxt gevoel en het restaurant ligt midden op de Plaza, hét centrale middelpunt van de Leistert.

Bij Via Verde word je omgeven door groen en zijn de gerechten geïnspireerd op de traditionele Italiaanse keuken. Natuurlijk mogen hierbij de lekkerste verse pizza's en pasta's niet ontbreken, maar er valt nog veel meer te smullen. Voor iedereen iets lekkers, per tutti!

Zowel voor een lekkere kop (speciale) koffie, voedzame lunch en het à la carte diner kun je bij Via Verde terecht. Pasta's en pizza's voeren de boventoon op de dinerkaart, maar ook als je even geen zin hebt in de Italiaanse keuken vind je er vast en zeker een smaakvol alternatief!

Bekijk de menukaart

Tafeltje reserveren

Mr. Friet

Snackbar met binnen- en buitenterras en speelhoekje. Voor goudgele frietjes en een hartige snack!

Lees meer

La Selva Food & Drinks

À la carte restaurant met buiten terras en speeltuin. Voor een smaakvol à la carte diner, lunch of lekkere borrel.

Lees meer

Restaurant Grillo

Zelf grillen aan tafel. Iedere tafel in Grillo is voorzien van een ingebouwde tafelgrill. Kies je favoriete vlees, vis of vega hapjes en grill deze vervolgens aan je eigen tafel.

Lees meer

Eerst een frisse duik nemen?

Je kunt bij ons niet alleen zwemmen in de prachtige zwemvijver, maar ook het binnen- en buitenzwembad is gegarandeerd genieten. Uiteraard maak jij als gast gratis gebruik van deze faciliteiten.

Lees meer