Sluiten

Alles over het Coronavirus

Alle updates omtrent het Coronavirus!

Laatste update: 27-03-2020, 12.30u

Lees hier meer

Horeca

Lekker eten hoort bij vakantie!

Stel je dit even voor...

Het zonnetje schijnt en je geniet op een gezellig terrasje van een goed glaasje wijn en een proefplankje bomvol met lekkernijen terwijl je partner lachend naar de spelende kids kijkt en nipt aan een lokaal speciaalbiertje. Een muziekje op de achtergrond, de wind door je haren... dat is vakantie!

Smaakvol eten hoort bij een geslaagde vakantie. Op een terrasje, in een sfeervol restaurant of in de good-old snackbar, aan jou de keuze! Alle voorzieningen zijn aanwezig op Recreatiepark de Leistert.

La Selva Food & Drinks

À la carte restaurant met buiten terras en speeltuin

Modern, hip en een beetje stoer...

Restaurant La Selva staat voor een gastvrije ontvangst voor jong & oud. Een toegankelijk familierestaurant pur sang!

Het restaurant heeft een modern en open karakter. De menukaart is divers en verrassend, met producten van lokale leveranciers. Smakelijk!

Handig om te weten; het restaurant grenst aan La Selva Playground, onze indoor speeljungle. Laat je kinderen dus nog even lekker klimmen en klauteren terwijl je wacht op al het lekkers uit onze keuken!
 

Menukaart bekijken

Tafeltje reserveren

Mr. Friet

Snackbar met binnen- en buitenterras en speelhoekje

Vet lekker!

Gewoon als avondeten of als lekkere hartige snack tussendoor. Bij Mr. Friet worden de lekkerste goudgele frietjes gebakken. 

Je kunt afhalen of gezellig ter plekke opeten. Het cafetaria heeft een groot terras grenzend aan de speeltuin waar je kunt genieten van je welverdiende snack of een lekker kopje koffie.

Is het buiten lekker warm en heb je zin in iets lekkers? Ook voor softijs, milkshakes, slush puppy's en handijs grijp je hier nooit mis!

Mr. Friet....lekker dan!

Restaurant Grillo

Tafelgrill restaurant - Zelf grillen aan tafel

You own the grill!

Uit eten op vakantie kan soms een hele uitdaging zijn. Papa wil vlees, mama liever vis, en voor de kids duurt het allemaal nét iets te lang. Bij restaurant Grillo zijn al deze ongemakken verleden tijd. In ons stoere familierestaurant heb je zelf de controle over de grill. Je kiest dus niet alleen wat je eet, maar ook hoe snel je eet. Kortom: you own the grill!

Iedere tafel in Grillo is voorzien van een ingebouwde tafelgrill. Kies je favoriete vlees, vis of vega hapjes en grill deze vervolgens aan je eigen tafel.. Voeg je favoriete garnering toe, maak de kids 'chef for a day' en een smaakvol avondje is gegarandeerd!

Het basis grillarrangement bestaat naast diverse vleessoorten (kip, varken, rund), vis en vega versnaperingen eveneens uit groenten, diverse saladesoorten, stokbrood, sausjes en een soepje vooraf. Dit kun je tegen een meerprijs naar eigen wens verder aanvullen met supplementen luxe vlees, friet, bierbuckets enz. Vraag naar ons actuele aanbod!

Tafeltje reserveren

Mr. Friet

Snackbar met binnen- en buitenterras en speelhoekje. Voor goudgele frietjes en een hartige snack!

Lees meer

La Selva Food & Drinks

À la carte restaurant met buiten terras en speeltuin. Voor een smaakvol à la carte diner, lunch of lekkere borrel.

Lees meer

Eerst een frisse duik nemen?

Je kunt bij ons niet alleen zwemmen in de prachtige zwemvijver, maar ook het binnen- en buitenzwembad is gegarandeerd genieten. Uiteraard maak jij als gast gratis gebruik van deze faciliteiten.

Lees meer