Jaarplaatsen

Een heel jaar lang genieten van je eigen vakantieplekje! Het échte campinggevoel, met de gezelligste buren van Nederland.

Een heel jaar lang genieten van je eigen vakantieplekje!

Op het terrein van de Leistert zijn een aantal velden ingericht als jaarplaatsen. Bij deze jaarplaatsen plaats je een eigen stacaravan of chalet en maak je dus je eigen vakantieplekje.

Als gast van een jaarplaats kun je gedurende het toeristische seizoen (mrt/okt) onbeperkt gebruik maken van de jaarplaats. In de winterperiode is dit uitsluitend tijdens de weekenden toegestaan (m.u.v. kerst- en crocusvakantie). Permanent verblijven is niet toegestaan!

De kavels van de jaarplaatsen zijn vanaf 300 m², dus alle ruimte voor een lekker tuintje, een schuurtje voor de fietsen en een heerlijk terras om te genieten van lange zomeravonden. Op de Leistert zijn diverse categoriën. Standaard jaarplaatsen, Comfort jaarplaatsen en Luxe jaarplaatsen. We zetten graag even de belangrijkste verschillen op een rij.

Interesse of reserveren?

Je kunt deze plaatsen niet online reserveren. Onze receptie medewerkers helpen je graag verder. Neem contact met ze op via het contactformulier.

Er zijn verschillende opties voor het huren van een jaarplaats:

Optie 1: Huur een lege jaarplaats en plaats je eigen chalet. Uiteraard moet het chalet en de inrichting van de plaats voldoen aan de spelregels en voorwaarden van de Leistert. Maar zo kun je wel een caravan uitzoeken die helemaal aan je wensen voldoet.

Optie 2: Aanbod van particuliere verkoop. Een lijst met te koop staande particuliere caravans/chalets kun je via onderstaande button bekijken. Op dit moment staan er geen particuliere caravans/chaletst te koop. 

Geïnteresseerd? Via het contactformulier kun je een informatiemapje voor jaarplaatsen aanvragen. We sturen je graag alle informatie, tarieven, Recron Voorwaarden en huisregels van de Leistert toe!

Bekijk hier de voorwaarden

Ontdek de Leistert app

Op zoek naar het laatste nieuws of informatie over het park en de omgeving? Het kan allemaal met de Leistert app. Download de app gratis in de Google Play Store en App Store.

Plattegrond

Download onze plattegrond met daarop alle faciliteiten, vakantiewoningen, glamping- en kampeerplaatsen voor de ideale voorbereiding op je vakantie!

Plattegrond downloaden
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek