Disclaimer

Alles over aansprakelijkheid en copyright

Aansprakelijkheid
Recreatiepark de Leistert betracht uiterste zorgvuldigheid bij het maken, samenstellen en verspreiden van informatie via deze site. Wij kunnen echter niet garanderen dat alle informatie te allen tijde juist is. Foto's van in- en exterieur kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indien je onjuistheden of andere onregelmatigheden constateert, of wanneer er enige reden is tot twijfel, vragen wij je vriendelijk om dit kenbaar te maken via info@leistert.nl. Op die manier stel je ons in staat om eventueel maatregelen te kunnen nemen. Recreatiepark de Leistert aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van foutieve en/of afwijkende informatie op deze site.

Copyright 
Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming en is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze bezoekers, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Recreatiepark de Leistert is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk. Het is niet toegestaan deze site te framen. Recreatiepark de Leistert acht zich niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot de site of de informatie op een aan de Recreatiepark de Leistert-site gelinkte site.

Merken en portretrecht
Zonder schriftelijke toestemming van Recreatiepark de Leistert is het niet toegestaan gebruik te maken van onze merken en/of het gebruiken van het beeldmateriaal op deze website.

Terug naar homepage

Ontdek de Leistert app

Op zoek naar het laatste nieuws of informatie over het park en de omgeving? Het kan allemaal met de Leistert app. Download de app gratis in de Google Play Store en App Store.

Plattegrond

Download onze plattegrond met daarop alle faciliteiten, vakantiewoningen, glamping- en kampeerplaatsen voor de ideale voorbereiding op je vakantie!

Plattegrond downloaden