Sluiten

Info Coronavirus

Laatste update: 27-11-2021, 14.00uur

Bekijk alle Corona updates

De meest gestelde Coronavragen én antwoorden

Waterpret

Oneindig veel watervertier!

Het zonnetje staat hoog aan de Hemel en die zorgt voor een aangenaam temperatuurtje. Je hebt het vakantiegevoel al goed te pakken! Waterpret is op zulke momenten onmisbaar, en dat hebben we bij de Leistert goed begrepen.

Binnen of buiten, in chloor- of natuurwater, actief of lekker chill. Bij de Leistert vind je gegarandeerd de verkoeling en waterfun die je zoekt!

Ontdek onze bijzondere natuurlijke waterspeeltuin, dein mee op de golven van het buitenbad en zoek bij minder mooi weer de warmte van het subtropisch zwembad op. Plonsen maar!

Ontdek ons spectaculaire Subtropisch Zwemparadijs

Een zeer compleet binnenzwembad, alles wat je nodig hebt voor een onbezorgd dagje zwemmen met de kids.

Wat zorg voor al die waterpret? 

 • Twee ruime lagunebaden (30°C)   
 • Twee heerlijk warme bubbelbaden (32°C)
 • Peuter- en kleuterbad inclusief speeltoestellen (32°C)
 • Waterglijbaan
 • Familieglijbaan
 • Zwembadterras
 • Snack- en drankcorner
 • Buitenterras met ligstoelen
 • Kindvriendelijke stroomversnelling
 • Levensgroot Pien waterspeeltoestel
 • Kleedhokjes, toiletten, douches en kluisjes

Ik vind het te gek om op de Leistert te wonen!

Da's lekker, een buitengolfslagbad!

Op warme zomerdagen is het buitengolfslagbad 'the place to be'. Stel je eens voor: de DJ draait de lekkerste zomerbeats, het hele bad beweegt mee met de Aqua Latin van het recreatieteam en jij ligt lekker op je badhanddoekje in het zonnetje, of juist in de verkoelende schaduw. Dat is toch puur vakantie!

Het bad is minimaal 21 graden en loopt langzaam over van ondiep naar dieper water. Het maakt dus niet uit hoe groot je bent, er is altijd wel een plekje waar je kunt staan. En voor de kleine dreumesen is er een kinderbadje.

Neem een verfrissende duik in de golven en vlieg van de glijbaan... kom maar op met dat zomerse temperatuurtje!

Ik ben de snelste op de glijbaan!

Unieke waterspeeltuin

De Leistert is sterk in waterpret, en de waterspeeltuin speelt hierin een belangrijke rol. De absolute eyecatcher in deze speelomgeving is de kronkelende rivierbedding die dwars door de hele speeltuin loopt.

Baan je via touwbruggen, stappaaltjes, keien-oversteekjes en een heus mini-delta-parcours een weg naar de bron van het stenen riviertje en ontdek al spelend deze prachtige natuurlijke speelomgeving. Bouw dammetjes, trotseer de reuze-mikado, beklim de uitkijktorens en slinger je rot aan de apentouwen. Vervelen is hier onmogelijk!

Lees meer

Eerst een frisse duik nemen?

Je kunt bij ons niet alleen zwemmen in de prachtige roeivijver, maar ook het binnen- en buitenzwembad is gegarandeerd genieten. Uiteraard maak jij als gast gratis gebruik van deze faciliteiten.

Lees meer