Sportvelden

Sportief genieten tijdens je vakantie!

Sportief genieten; het kan op de Leistert. Verdeeld over het park vindt je meerdere sportvelden. Het recreatieteam organiseert er geregeld activiteiten en toernooien.

Trapveldje Camping de Leistert
Op het campingterrein ligt op het veld 'Schans' een grasveld met enkele voetbaldoelen. Oeroud maar reuze gezellig. Nodig je vakantievrienden uit om een te balletje te trappen!

Verhard sportveld Camping de Leistert
Dit veldje is met asfalt verhard en dus bruikbaar bij elk weertype. Je kunt er tennissen, voetballen of een potje basket- of volleybal spelen.

Adventure sportveld Buitenhof de Leistert
Hier vind je diverse sport-, spel en klauter-attributen, waaronder een voet- en volleybalveld, een basketbalpaal, avontuurlijke stormbanen, een bootcampbaan en een kabelbaan.

Ontdek de Leistert app

Op zoek naar het laatste nieuws of informatie over het park en de omgeving? Het kan allemaal met de Leistert app. Download de app gratis in de Google Play Store en App Store.

Plattegrond

Download onze plattegrond met daarop alle faciliteiten, vakantiewoningen, glamping- en kampeerplaatsen voor de ideale voorbereiding op je vakantie!

Plattegrond downloaden
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek