La Selva Food & Drinks

Modern, hip en een beetje stoer...

Smaakvol eten hoort bij een geslaagde vakantie. Lekker met z'n allen genieten van een voedzame lunch of een gezellig diner. Restaurant La Selva staat voor een gastvrije ontvangst voor jong & oud. Een toegankelijk familierestaurant pur sang!

La Selva Food & Drinks heeft een modern en open karakter. De menukaart is divers en verrassend, met toegankelijke gerechten voor het hele gezin. Smakelijk!

Handig om te weten; het restaurant grenst aan La Selva Playground, de grote indoor speeljungle van Recreatiepark de Leistert. Laat je kinderen dus lekker klimmen en klauteren terwijl je zelf geniet van al het lekkers uit onze keuken!

Bekijk de virtuele tour

Moederdagbrunchkaart bekijken

Bekijk de menukaart

Haben Sie eine Allergie oder Unverträglichkeit?

Im Restaurant La Selva Food & Drinks werden Sie auch mit Diätvorschriften gut zurechtkommen.
Prüfen Sie die Allergene online oder fragen Sie im Restaurant nach der Allergenkarte.
Geben Sie bei der Reservierung immer Ihre Wünsche an, wir werden unser Möglichstes tun, um sie zu berücksichtigen.

Bitte beachten Sie: Da wir jeden Tag mit frischen Produkten arbeiten
können unsere Gerichte minimale Spuren von Allergenen enthalten.
Sind Sie allergisch oder intolerant?
Sagen Sie uns Bescheid, und wir werden bei der Zubereitung Ihres Gerichts besonders darauf Rücksicht nehmen!

Bekijk hier de allergenenkaart

Ontbijten bij Recreatiepark de Leistert

Het ontbijt is misschien wel de allerbelangrijkste maaltijd van de dag. Met een stevig ontbijt begin je jouw dag op de juiste manier. Helemaal fijn is het wanneer je het ontbijt niet zelf klaar hoeft te maken.

Begin je dag daarom lekker ontspannen en kom ontbijten in Restaurant Grillo. Naast een uitgebreid buffet met de lekkerste ontbijtgerechten kun je aan je eigen tafeltje een eitje bakken in een pannetje op de tafelgrill. Ontbijten met een luxe en bijzondere twist dus!

LET OP: het ontbijt is uitsluitend op reservering. 

Meer info & reserveren

Ontdek de Leistert app

Op zoek naar het laatste nieuws of informatie over het park en de omgeving? Het kan allemaal met de Leistert app. Download de app gratis in de Google Play Store en App Store.

Plattegrond

Download onze plattegrond met daarop alle faciliteiten, vakantiewoningen, glamping- en kampeerplaatsen voor de ideale voorbereiding op je vakantie!

Plattegrond downloaden
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek