Restaurant Via Verde

Pizza's, pasta's en nog veel meer!

Restaurant Via Verde ligt midden op de Plaza, hét centrale punt van de Leistert. De open en ruimtelijke uitstraling zorgen voor een natuurlijke en relaxte sfeer.

Restaurant Via Verde is een écht familierestaurant. Natuurlijk mogen hierbij de lekkerste verse pizza's en pasta's niet ontbreken, maar ook voor de lekkerste zalm en biefstuk ben je bij Via Verde aan het juiste adres.

Zowel voor een lekkere kop (speciale) koffie, voedzame lunch en het à la carte diner kun je bij Via Verde terecht. Maar ook de 'moeilijke eter' vindt vast en zeker een smaakvol gerecht zoals een heerlijke burger.

Bekijk de virtuele tour

Bekijk de menukaart

Heb je een allergie of intolerantie?

Ook met dieetwensen zit je goed bij restaurant Via Verde.
Bekijk de allergenen online of vraag naar de allergenenkaart in het restaurant.
Vermeld je wensen altijd even bij jouw reservering, we doen ons uiterste best om rekening te houden met jouw wensen.

Let op: doordat wij dagelijks met verse producten werken
is het mogelijk dat onze gerechten minimale sporen bevatten van allergenen.
Ben je allergisch of heb je een intolerantie?
Laat het ons weten dan houden wij er extra rekening mee tijdens het bereiden van jouw gerecht!

Bekijk hier de allergenenkaart

Ontbijten bij Recreatiepark de Leistert

Het ontbijt is misschien wel de allerbelangrijkste maaltijd van de dag. Met een stevig ontbijt begin je jouw dag op de juiste manier. Helemaal fijn is het wanneer je het ontbijt niet zelf klaar hoeft te maken.

Begin je dag daarom lekker ontspannen en kom ontbijten in Restaurant Grillo. Naast een uitgebreid buffet met de lekkerste ontbijtgerechten kun je aan je eigen tafeltje een eitje bakken in een pannetje op de tafelgrill. Ontbijten met een luxe en bijzondere twist dus!

LET OP: het ontbijt is uitsluitend op reservering. 

Meer info & reserveren

Ontdek de Leistert app

Op zoek naar het laatste nieuws of informatie over het park en de omgeving? Het kan allemaal met de Leistert app. Download de app gratis in de Google Play Store en App Store.

Plattegrond

Download onze plattegrond met daarop alle faciliteiten, vakantiewoningen, glamping- en kampeerplaatsen voor de ideale voorbereiding op je vakantie!

Plattegrond downloaden
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek