Kampeerplaats Comfort met huisdier en speeltoestel

Uitvoeringen vergelijken
Kies je uitvoering...
Kies je uitvoering
= Deze uitvoering is niet beschikbaar.

Comfort kampeerplaats - Met huisdier en speeltoestel 

De barbecue aan en lekker tot rust komen in je favoriete relaxstoel. 's Avonds even meedoen met alle activiteiten en daarna de gezelschapsspelletjes op tafel. Lekker genieten van de buitenlucht en elkaars gezelligheid. Dat is toch het échte kampeergevoel? Ontdek het op Recreatiepark de Leistert!

Deze kampeerplaatsen zijn speciaal bedoeld voor gezinnen met kinderen die graag hun trouwe viervoeter meenemen op vakantie. Je trouwe viervoeter is namelijk op deze plaatsen van harte welkom! De rest van de camping is huisdiervrij, maar je kunt met je aangelijnde hond wel via de aangegeven looproute naar de ingang van de camping lopen om je hond uit te laten. Het veld is zowel voor de kids als voor je viervoeter puur genieten, met in het midden van het veld zowel speeltoestellen voor de kinderen als voor honden kan iedereen zich vermaken.

Al onze comfort kampeerplaatsen beschikken over 10 ampère elektra (2300 Watt), water aan- en afvoer en een CAI- aansluiting voor je televisie.

Bij het tarief van onze comfortplaatsen is onbeperkt toegang tot alle faciliteiten en deelname aan (bijna) alle activiteiten van het recreatieteam inbegrepen. Wellicht ook handig om te weten: je ontvangt per reservering een gratis WiFi-code voor één apparaat.

Het is mogelijk om een bijzettentje erbij te plaatsen van max. 6m².

Per reservering is één auto gelijktijdig toegestaan op de camping.

Kort samengevat

90 - 120 m²
10 Ampère
CAI-aansluiting
Water aan- en afvoer
Huisdieren toegestaan
Speeltoestel op het veld

Wie wil hier nou niet blijven kamperen?!

Zoek en boek
i
Dit is de all-in prijs voor 4 personen. De prijs is inclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Getoonde prijzen zijn all-in prijzen. De prijzen zijn inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.

Ontdek de Leistert app

Op zoek naar het laatste nieuws of informatie over het park en de omgeving? Het kan allemaal met de Leistert app. Download de app gratis in de Google Play Store en App Store.

Plattegrond

Download onze plattegrond met daarop alle faciliteiten, vakantiewoningen, glamping- en kampeerplaatsen voor de ideale voorbereiding op je vakantie!

Plattegrond downloaden
Uitvoeringen vergelijken

Al deze uitvoeringen beschikken over: