Privé sanitair Comfort

Uitvoeringen vergelijken
Kies je uitvoering...
Kies je uitvoering
= Deze uitvoering is niet beschikbaar.

Privé sanitair Comfort kampeerplaats 

Een fantastische combinatie! Traditioneel kamperen, met een luxe twist. Geniet van het ultieme campinggevoel in je tent, caravan of camper en maak gebruik van je eigen Privé sanitair unit inclusief vaatwasser!

De kampeerplaatsen met Privé sanitair Comfort zijn zeer ruim opgezet en geven je een moderne kampeerervaring. Het geheel van kleurrijke units vormt een modern en sfeervol kampeerveld. De sanitair units beschikken over verwarming, toilet, douche, wastafel en zelfs een vaatwasser. Als dat geen luxe is?! 

Al onze kampeerplaatsen met Privé sanitair Comfort beschikken over 16 ampère elektra (3680 Watt), water aan- en afvoer en een CAI- aansluiting voor je televisie.

Bij het tarief van onze kampeerplaatsen met Privé sanitair is onbeperkt toegang tot alle faciliteiten en deelname aan (bijna) alle activiteiten van het recreatieteam inbegrepen. Wellicht ook handig om te weten: je ontvangt per reservering een gratis WiFi-code voor één apparaat. 

In de winterperiode hebben de Privé sanitair units geen buitenkraan. Het is mogelijk om een bijzettentje erbij te plaatsen van max. 6m².

Per reservering is één auto gelijktijdig toegestaan op de camping.

Bekijk hier de virtuele tour!

Kort samengevat

Privé sanitair
16 Ampère
CAI-aansluiting
Water aan- en afvoer
Vaatwasser
Toilet
Douche
Verwarming

Wie wil hier nou niet blijven kamperen in luxe?!

Zoek en boek
i
Dit is de all-in prijs voor 4 personen. De prijs is inclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Getoonde prijzen zijn all-in prijzen. De prijzen zijn inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Uitvoeringen vergelijken

Al deze uitvoeringen beschikken over: