Kampeerplaats Comfort autovrij

Uitvoeringen vergelijken
Kies je uitvoering...
Kies je uitvoering
= Deze uitvoering is niet beschikbaar.

Comfort kampeerplaats - Autovrij 

De barbecue aan en lekker tot rust komen in je favoriete relaxstoel. 'S avonds even meedoen met alle activiteiten en daarna de gezelschapsspelletjes op tafel. Lekker genieten van de buitenlucht en elkaars gezelligheid. Dat is toch het échte kampeergevoel? Ontdek het op Recreatiepark de Leistert!

De autovrije comfortplaatsen zijn er voor rustzoekers en bieden voor spelende kinderen net wat meer veiligheid. Deze plaatsen liggen iets verder naar achteren op het terrein en zijn in het groen gelegen. Parkeren doe je op de centrale kampeerplaats. Ook goed om te weten: deze kampeerplaatsen liggen het dichtst bij ons nieuwste toiletgebouw.

Al onze comfort kampeerplaatsen beschikken over 10 ampère elektra (2300 Watt), water aan- en afvoer en een CAI- aansluiting voor je televisie.

Bij het tarief van onze comfortplaatsen is onbeperkt toegang tot alle faciliteiten en deelname aan (bijna) alle activiteiten van het recreatieteam inbegrepen. Wellicht ook handig om te weten: je ontvangt per reservering een gratis WiFi-code voor één apparaat.

Het is mogelijk om een bijzettentje erbij te plaatsen van max. 6m².

Per reservering is één auto gelijktijdig toegestaan op de camping.

Kort samengevat

90 - 100 m²
10 Ampère
CAI-aansluiting
Water aan- en afvoer
Centraal parkeren
Autovrije kampeerplaatsen

Wie wil hier nou niet blijven kamperen?!

Zoek en boek
i
Dit is de all-in prijs voor 4 personen. De prijs is inclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Getoonde prijzen zijn all-in prijzen. De prijzen zijn inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Uitvoeringen vergelijken

Al deze uitvoeringen beschikken over: