Kampeerplaats Standaard Plus met huisdier

Uitvoeringen vergelijken
Kies je uitvoering...
Kies je uitvoering
= Deze uitvoering is niet beschikbaar.

Standaard plus kampeerplaats - Met huisdier 

Gewoon traditioneel kamperen, niks meer en niks minder. Genieten van het gezellige kampeergevoel en de buitenlucht rondom je eigen kampeermiddel. Tent, caravan of camper, aan jou de keuze! Deze mooie kampeerplaatsen op ruime veldjes bieden plek voor een aantal kampeermiddelen. Tip: leuk voor grote families of groepen.

Deze kampeerplaatsen zijn speciaal bedoeld voor een verblijf met honden. Je trouwe viervoeter is op deze plaatsen van harte welkom! De rest van de camping is huisdiervrij, maar je kunt met je aangelijnde hond wel via de aangegeven looproute naar de ingang van de camping lopen om je hond uit te laten. Het veld is voor met een honden uitlaatveld en hondendouche speciaal ingericht voor kamperen met honden.

Al onze standaard plus kampeerplaatsen beschikken over 10 ampère elektra (2300 Watt).

Bij het tarief van onze standaard plus kampeerplaatsen is onbeperkt toegang tot alle faciliteiten en deelname aan (bijna) alle activiteiten van het recreatieteam inbegrepen. Wellicht ook handig om te weten: je ontvangt per reservering een gratis WiFi-code voor één apparaat.

Het is mogelijk om een bijzettentje erbij te plaatsen van max. 6m².

Per reservering is één auto gelijktijdig toegestaan op de camping.

Kort samengevat

90 - 100 m²
10 Ampère
Parkeren op de plaats
Huisdieren toegestaan

Wie wil hier nou niet blijven kamperen?!

Zoek en boek
i
Dit is de all-in prijs voor 4 personen. De prijs is inclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Getoonde prijzen zijn all-in prijzen. De prijzen zijn inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.

Ontdek de Leistert app

Op zoek naar het laatste nieuws of informatie over het park en de omgeving? Het kan allemaal met de Leistert app. Download de app gratis in de Google Play Store en App Store.

Plattegrond

Download onze plattegrond met daarop alle faciliteiten, vakantiewoningen, glamping- en kampeerplaatsen voor de ideale voorbereiding op je vakantie!

Plattegrond downloaden
Uitvoeringen vergelijken

Al deze uitvoeringen beschikken over: