Camperplaats Comfort

Uitvoeringen vergelijken
Kies je uitvoering...
Kies je uitvoering
= Deze uitvoering is niet beschikbaar.

Camperplaatsen Comfort 

Ben je met je camper op pad, maar wil je dit keer niet langs de weg parkeren? Dan zit je goed bij de Leistert!

Onze camperplaatsen liggen in een rijtje vlak bij de grote buitenspeeltuin en een groot speellandschap. Lekker even genieten van de zon of een goed boek lezen zonder de kids te moeten amuseren. Heerlijk toch?!

De camperplaatsen zijn voorzien van halfverharding, waardoor je de camper altijd op een stevige ondergrond hebt staan. Je kunt gebruik maken van het toiletgebouw op veld Elzenhof, dicht bij de plaatsen. Op de plaats is 10 ampère stroom, CAI en een water aan- en afvoer aanwezig.

Bij het tarief van onze camperplaatsen is onbeperkt toegang tot alle faciliteiten en deelname aan (bijna) alle activiteiten van het recreatieteam inbegrepen. Wellicht ook handig om te weten: je ontvangt per reservering een gratis WiFi-code voor één apparaat.

Het is mogelijk om een bijzettentje erbij te plaatsen van max. 6m².

Per reservering is één auto gelijktijdig toegestaan op de camping.

Let op! Het is niet toegestaan om met een ander kampeermiddel dan een camper op deze plaatsen te verblijven.

Kort samengevat

90 - 120 m²
10 Ampère
CAI-aansluiting
Water aan- en afvoer

Wie wil z'n camper hier nu niet neer zetten?!

Zoek en boek
i
Dit is de all-in prijs voor 4 personen. De prijs is inclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Getoonde prijzen zijn all-in prijzen. De prijzen zijn inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Uitvoeringen vergelijken

Al deze uitvoeringen beschikken over: