Privé sanitair Wellness

Uitvoeringen vergelijken
Kies je uitvoering...
Kies je uitvoering
= Deze uitvoering is niet beschikbaar.

Privé sanitair kampeerplaats Wellness 

Een fantastische combinatie! Traditioneel kamperen, met een luxe twist. Geniet van het ultieme campinggevoel in je tent, caravan of camper en maak gebruik van je eigen privé sanitair unit inclusief infrarood sauna!

De privé sanitair kampeerplaatsen Wellness bieden je een unieke wellness beleving tijdens je kampeerverblijf. De wellness faciliteiten staan op een sfeervol kampeerveld. De units beschikken over verwarming, toilet, douche, wastafel, koelkast en een infrarood sauna met ingebouwde radio. Als dat geen luxe is?! 

Al onze kampeerplaatsen met privé sanitair beschikken over 16 ampère elektra (3680 Watt), water aan- en afvoer en een CAI- aansluiting voor je televisie.

Bij het tarief van onze kampeerplaatsen met privé sanitair is onbeperkt toegang tot alle faciliteiten en deelname aan (bijna) alle activiteiten van het recreatieteam inbegrepen. Wellicht ook handig om te weten: je ontvangt per reservering een gratis WiFi-code voor één apparaat.

In de winterperiode hebben de Privé sanitair units geen buitenkraan. Het is mogelijk om een bijzettentje erbij te plaatsen van max. 6m². Let op: dit zijn verharde plekken en zijn daardoor mogelijk minder geschikt voor kampeerders met een tent of vouwwagen.

Per reservering is één auto gelijktijdig toegestaan op de camping.

Bekijk in de virtuele tour→

Kort samengevat

100 - 130 m²
16 Ampère
CAI-aansluiting
Koelkast
Sauna
Toilet
Douche
Verwarming

Wie wil hier nou niet blijven kamperen in luxe?!

Zoek en boek
i
Dit is de all-in prijs voor 4 personen. De prijs is inclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Getoonde prijzen zijn all-in prijzen. De prijzen zijn inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.

Ontdek de Leistert app

Op zoek naar het laatste nieuws of informatie over het park en de omgeving? Het kan allemaal met de Leistert app. Download de app gratis in de Google Play Store en App Store.

Plattegrond

Download onze plattegrond met daarop alle faciliteiten, vakantiewoningen, glamping- en kampeerplaatsen voor de ideale voorbereiding op je vakantie!

Plattegrond downloaden
Uitvoeringen vergelijken

Al deze uitvoeringen beschikken over: