Sluiten

Alles over het Coronavirus

Laatste update: 14-10-2020, 08.49 uur

Bekijk alle updates

Bekijk onze Corona voorschriften

Bekijk de meest gestelde vragen én antwoorden

Bowlingbaan

Bowlingbanen gesloten van 16-11-2020 t/m 13-12-2020

De huidige bowlingbanen in de Plaza worden in de periode van 16-11-2020 t/m 13-12-2020 vervangen door vier nieuwe Hyperbowling banen. I.v.m. de verbouwingswerkzaamheden zijn de bowlingbanen in deze periode niet in gebruik.

Wat is hyperbowling?

Hyperbowl is snel, vol spelelementen en spannend tot de laatste seconden. De zogenoemde bumpers staan bij hyperbowl altijd omhoog en zijn onderdeel van het spelletje. Je gooit per beurt maar 1 bal en na iedere beurt start er een nieuw level met telkens een nieuw spelelement. 

De bumpers zitten vol lichttechnieken, waardoor ze oplichten tijdens het spelletje. Weet jij alle pins in de perfecte hoek om te gooien, en ook nog eens de bumpers op de juiste plek te raken, dan gooi jij misschien wel de eerste hyperbowl van je leven!

Gooi jij de eerste strike?!

Bowlen: het meest gewaardeerde familiespel voor jong en oud! Onder het genot van een hapje en een drankje kun je gezellig met z'n allen bowlen. Maar liefst vier bowlingbanen zijn voorzien van de nieuwste snufjes. Zeg nu zelf: disco-bowlen is toch echt gaaf? Voor de kleinste gasten is er een speciaal hekwerk, zodat de bal niet in de goot terecht kan komen.

Bowlingbaan reserveren

Tarieven bowlingbaan

Losse baanhuur - € 23.50 per uur (maximaal 6 personen per baan)

Handig om te weten!

- Geen bowlingschoenen nodig
- Maximaal 6 personen per baan
- Bowlingduur is 55 minuten i.v.m. baanwissel
- Reserveren kan uitsluitend per hele uren en niet per half uur

Bekijk de bowlingbaan in onze virtuele tour