Samen met je hond naar een bungalowpark!

Je wilt op vakantie, maarja.. je wilt je hond niet naar het asiel brengen. Wij hebben dé oplossing! Boek een bungalow met hond bij vakantiepark de Leistert en je kunt jouw trouwe viervoeter gewoon meenemen. Honden zijn namelijk op het hele bungalowpark van harte welkom! Pak dus snel je koffers en kom genieten op ons bungalowpark met hond.

Op Buitenhof de Leistert staan prachtige vakantiehuisjes die in twee soorten stijlen gebouwd zijn; authentieke Limburgse vakantieboerderijen of bungalows in een moderne en strakke stijl. Bij sommige type huisjes is de tuin omheind. Zo kun je jouw hond lekker laten rennen zonder dat die er zomaar vandoor gaat. Verder grenst Buitenhof de Leistert aan de bosrand. Je loopt zo vanuit je bungalow met je hond het bos in. Ideaal toch?!

Bekijk hier alle verblijfsmogelijkheden

Een bungalowpark met enorm veel faciliteiten!

Indien je verblijft op het bungalowpark met je hond kun je onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten die de Leistert te bieden heeft. Zo kun je een verfrissende duik nemen in ons subtropisch zwembad, je uitleven in onze indoor speeljungle of met het hele gezin een lekker potje adventure golfen. Sla jij een hole in one?

Bekijk hier alle faciliteiten

De meest gestelde vragen over dit bungalowpark met hond

🤩 Waarom is bungalowpark de Leistert het beste park met een huisdier?

Het grootste faciliteiten aanbod van Nederland gecombineerd met luxe huisdiervriendelijke bungalows en een enthousiast recreatieteam zorgen voor het meest veelzijdige bungalowpark van Limburg. Voor huisdieren zijn er speciale faciliteiten zoals een uitlaatveldje en een hondendouche. Het park scoort hoge klantenbeoordelingen op Zoover, Facebook en Google.

🥇 Welke bungalows zijn geschikt voor huisdieren?

Buitenhof de Leistert heeft authentieke vakantieboerderijen en moderne bungalows, sommige zijn met een omheinde tuin zodat je huisdier lekker los kan rennen. Het varieert van 4 t/m 18 persoons en is verdeeld over verschillende bungalowtypes.

🤩 Waar kan ik mijn huisdier uitlaten?

Op bungalowpark de Leistert zijn honden overal welkom, er is een honden uitlaatveldje, en grenzend aan het Buitenhof ligt natuurgebied “het Leudal”.

🤸‍️ Wat is er in de omgeving te doen voor huisdieren?

Voor een lekkere boswandeling kun je naar verschillende natuurgebieden in de buurt, ook zijn er verschillende waterplassen waar honden kunnen zwemmen.

🤑 Waarom betaal ik voor het verblijf van mijn huisdier(en)?

De bungalows waar huisdieren in toegestaan moeten altijd extra goed schoongemaakt worden, ook zorgen wij voor voldoende hondenpoepzakjes en faciliteiten voor de honden, hier is de extra toeslag op gebaseerd.

Ontdek de Leistert app

Op zoek naar het laatste nieuws of informatie over het park en de omgeving? Het kan allemaal met de Leistert app. Download de app gratis in de Google Play Store en App Store.

Plattegrond

Download onze plattegrond met daarop alle faciliteiten, vakantiewoningen, glamping- en kampeerplaatsen voor de ideale voorbereiding op je vakantie!

Plattegrond downloaden
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek