Adventure Golf

Wie scoort de eerste hole in one?

Midgetgolf is het ultieme familiespel tijdens vakanties, en op onze 18-holes Adventure Golfbaan wordt het spelletje nóg wat uitdagender. Sla jij je hele vakantiegezelschap van de baan!? Niet letterlijk natuurlijk... we gaan voor de hole in one, niet voor een hole in ome Jan.

De Adventure Golfbaan heeft 18 uitdagende holes bomvol hoogteverschillen en stoere hindernissen. De natuur is onderdeel van het spelletje geworden, en er is nog iets mega gaafs… rivier de Maas stroomt dwars door de baan. Niet echt natuurlijk, maar je moet 'm  wel een aantal keer oversteken tijdens je ronde over de baan. Hoe vet is dat?! 

De baan is mooi verlicht, dus ook in het voor- en najaar prima te bespelen. Midgetgolf by night al eens geprobeerd? Sticks en balletjes kunnen tijdens openingstijden opgehaald worden bij de receptie of het entreeloket.

Tarieven adventure golf

De kosten van een potje Adventure Golf zijn €4,00 per persoon voor 18 holes.

Genieten op het terras

Wist je dat je vanuit het terras van Grillo een prachtig uitzicht over de Adventure Golfbaan hebt? Dus stuur de kids maar lekker die baan op en bestel voor je zelf een lekker borrelhapje, heerlijk genieten!

Bekijk hier de virtuele tour

Ontdek de Leistert app

Op zoek naar het laatste nieuws of informatie over het park en de omgeving? Het kan allemaal met de Leistert app. Download de app gratis in de Google Play Store en App Store.

Plattegrond

Download onze plattegrond met daarop alle faciliteiten, vakantiewoningen, glamping- en kampeerplaatsen voor de ideale voorbereiding op je vakantie!

Plattegrond downloaden
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek