Recreatieteam

Actie, avontuur en volop beleving!

Natuurlijk mag een enthousiast, actief en sportief recreatieteam niet ontbreken op de Leistert. Het zijn de vrienden van ieders kind! Ons recreatieprogramma staat bommetjevol leuke activiteiten tijdens alle weekenden en de Nederlandse en Belgische schoolvakanties. Je verveelt je nooit!

Gratis activiteiten
Wat de Leistert misschien wel extra bijzonder maakt is dat je aan (bijna) alle activiteiten gratis deel kunt nemen. Gaaf hé!

Wat is er allemaal te doen?
Sorry, maar dat is echt te veel om op te noemen! Van lekker chillen bij de buitenbios en het magisch theater met Pluck & Pien tot waanzinnige waterpret en stoere klusactiviteiten in het Klushuis. Alles is aanwezig om je geen moment te vervelen!

Leeftijdscategorieën

Ons recreatieprogramma is ingedeeld in leeftijdscategorieën. Super handig, want dit voorkomt drukte bij populaire activiteiten en zo maak je gemakkelijk vriendjes met je leeftijdsgenoten! Afhankelijk van je verblijfsperiode kunnen er activiteiten georganiseerd worden in de categorieën 0+, 4+, 8+, 12+ en volwassenen.

Bij de meeste activiteiten zijn de leeftijdscategorieën een richtlijn en niet verplicht. Twijfel je? Vraag het de recreatie-medewerkers!

Gratis polsbandjes per leeftijdscategorie
Haal gratis je eigen polsbandje bij de receptie, entree of recreatiemedewerkers om makkelijk vriendjes van jouw leeftijd te herkennen!

Pluck en Pien merchandise

Ben jij fan van Pluck en Pien? Je kunt bij ons de allertofste Pluck en Pien spulletjes krijgen voor een leuke herinnering aan je vakantie bij de Leistert. Zo hebben wij onder andere Pluck en Pien drinkbekers, broodtrommels, slippers, puzzels, avonturenboekjes en kussens. De merchandise scoor je bij de receptie, de supermarkt en het recreatieteam, dus neem snel een kijkje!

Ontdek de Leistert app

Op zoek naar het laatste nieuws of informatie over het park en de omgeving? Het kan allemaal met de Leistert app. Download de app gratis in de Google Play Store en App Store.

Plattegrond

Download onze plattegrond met daarop alle faciliteiten, vakantiewoningen, glamping- en kampeerplaatsen voor de ideale voorbereiding op je vakantie!

Plattegrond downloaden
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek