Biljartvoetbal

Biljarten, zonder keu maar met je voeten!

Poolbiljart, wie kent het niet... het favoriete spelletje in iedere pub, dorpskroeg of kantine. Combineer dat met traditioneel voetbal en je speelt een potje biljartvoetbal. Hoe leuk is dat!

Op onze levensgrote biljarttafel van liefst 4 bij 8 meter speel je met voetballen die gekleurd zijn als biljartballen.

Je speelt onder dezelfde regels als bij normaal poolbiljart, maar dan zonder keu. Je gebruikt in plaats daarvan je eigen voeten. Scoor jij als eerste met een trickshot vol effect? Of misschien geef je het laatste zetje wel met een fraaie kopbal dicht bij de grond?! Game on!

De speeltijd van biljartvoetbal is 1 uur (inclusief wisseltijd van 5 minuten).

Bekijk de virtuele tour

Tarieven biljartvoetbal

De kosten voor een potje biljartvoetbal bedragen € 12,00 per uur (inclusief wisseltijd), ongeacht het aantal deelnemers.
Je kunt biljartvoetbal reserveren, maar dat is niet verplicht. Je kunt tot maximaal 48 uur voor aanvangstijd reserveren (voorbeeld: je kunt op maandag om 11.00u reserveren tot uiterlijk woensdag 11.00u).

Spelbenodigdheden zijn verkrijgbaar bij de receptie of het entreeloket direct naast de receptie.

Doel van het spel

Probeer je tegenstander te verslaan door jouw team's ballen (gestreept of effen kleur) met behulp van de witte bal in de pockets te schieten. Heb jij als eerste alle ballen van jouw kleur in de pockets geschoten, dan hoef je alleen nog de zwarte bal in de pocket te schieten om het spel te winnen!

Begin van het spel 

- Plaats de ballen op het speelveld met behulp van de triangel (ijzeren driehoek).
- Hang de triangel terug aan de paal.
- Plaats de witte bal op de witte stip op het speelveld.
- Bepaal zelf wie er mag beginnen.
- Met de witte bal schiet je tegen de gekleurde ballen om ze te verplaatsen. Je mag dus alleen tegen de witte bal trappen.
- De eerste bal die in de pocket komt, bepaalt het baltype waarmee je speelt (gestreept of effen kleur). Voorbeeld: je tegenstander schiet een gestreepte bal als eerste in een pocket, dan moet jij alle effen ballen in de pockets spelen.

Extra spelregels

- Witte bal in een van de pockets: tegenstander mag de bal op één van de witte stippen plaatsen en krijgt een extra beurt.
- Witte bal uit het speelveld: tegenstander mag de bal op één van de witte stippen plaatsen en krijgt een extra beurt.
- Gekleurde bal uit het speelveld: leg de bal terug in het speelveld waar hij het spel verlaten heeft.
- Zwarte bal in een van de pockets, voordat alle andere ballen van jouw baltype in de pockets zitten: helaas, dan verlies je het spel.                    

Jullie zijn vrij om eigen regels toe te voegen. Bespreek deze voorafgaand aan het spel.

Ontdek de Leistert app

Op zoek naar het laatste nieuws of informatie over het park en de omgeving? Het kan allemaal met de Leistert app. Download de app gratis in de Google Play Store en App Store.

Plattegrond

Download onze plattegrond met daarop alle faciliteiten, vakantiewoningen, glamping- en kampeerplaatsen voor de ideale voorbereiding op je vakantie!

Plattegrond downloaden
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek