Elektrische laadpalen

Veel plezier met herladen...

Ons park is ideaal om 'zelf op te laden' en met de opkomst van elektrisch rijden is het essentieel dat je je auto ook op ons park kunt opladen.

Elektrisch opladen in je eigen bungalow
140 bungalows op ons park hebben een eigen laadpaal, je hoeft dus nooit te wachten op een gratis laadpaal en er wordt geen extra uurtarief berekend en de tarieven voor de laadpalen bij Buitenhof de Leistert en P3 zijn altijd gelijk: Als de bungalow die je huurt geen oplaadpunt heeft, maar het huis van de buren dat niet verhuurd wordt wel, dan kun je buiten de wisseldagen (maandag en vrijdag) gebruik maken van dit oplaadpunt.

Elektrisch opladen op onze parkeerplaatsen
Dankzij onze elektrische oplaadpunten hoef je je geen zorgen meer te maken over lege autoaccu's. Op de parkeerplaatsen P2 (direct bij de ingang van de camping) en P3 (bij de ingang van het subtropisch zwembad) vind je oplaadpunten waar je elektrische auto's kunt opladen.

Oplaadkaarten
Opladen is mogelijk met alle gangbare laadpassen en de Leistert brengt pas kosten in rekening als de accu volledig is opgeladen. Laat je de auto onnodig lang staan na het volledig opladen, dan wordt een extra uurtarief in rekening gebracht, dat wordt opgeteld bij de kosten van je laadpas.

Ontdek de Leistert app

Op zoek naar het laatste nieuws of informatie over het park en de omgeving? Het kan allemaal met de Leistert app. Download de app gratis in de Google Play Store en App Store.

Plattegrond

Download onze plattegrond met daarop alle faciliteiten, vakantiewoningen, glamping- en kampeerplaatsen voor de ideale voorbereiding op je vakantie!

Plattegrond downloaden
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek