Grote speeltuin

Eindeloos speelplezier!

De grote speeltuin van Recreatiepark de Leistert is een begrip in de regio en bekend bij onze trouwe gasten.

De indrukwekkende Jumbotors is misschien wel de grootste blikvanger, maar er is meer... veel meer!

Op het strand rond de speelvijver kun je spetteren met water en zand. Maak papa of mama nat met de waterkanonnen, wees de snelste op de glijbaan, slinger van links naar rechts op de tokkelbaan en probeer met het hele gezin de familieschommel uit. Aan activiteiten geen gebrek!

De grote speeltuin maakt deel uit van de zogenaamde “waterspeelzone” van de Leistert. Met je vakantiepas heb je onbeperkt gratis toegang tot deze zone met eindeloos speelplezier. Kinderen onder de 8 jaar zonder begeleiding zijn niet toegestaan in de waterspeelzone.

Bekijk de speeltuin in onze virtuele tour

Ontdek de Leistert app

Op zoek naar het laatste nieuws of informatie over het park en de omgeving? Het kan allemaal met de Leistert app. Download de app gratis in de Google Play Store en App Store.

Plattegrond

Download onze plattegrond met daarop alle faciliteiten, vakantiewoningen, glamping- en kampeerplaatsen voor de ideale voorbereiding op je vakantie!

Plattegrond downloaden
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek