Supermarkt

Elke dag de lekkerste verse broodjes!

Op de Plaza van Recreatiepark de Leistert is een supermarkt gevestigd met een compleet assortiment aan boodschappen. Het lijkt wel je eigen buurtsuper!

De supermarkt is iedere dag vanaf 8.00 uur geopend, dus start elke vakantiedag met heerlijke ovenverse broodjes en verrukkelijke croissants. Naast het uitgebreide broodassortiment vind je er banket, vleeswaren, zuivel, groente, fruit, gekoelde dranken, kruidenierswaren, campingartikelen, huishoudelijke artikelen, verzorgingsartikelen, lectuur, home decoratie, badkleding, water attributen, sjaals en speelgoed.

Het is ook goed om te weten dat de supermarkt voorzien is van een pin-automaat.

Online bestellen vanuit thuis
Verblijf je in een verhuuraccommodatie, bestel dan je boodschappen alvast vanuit thuis. Je bestelling staat bij aankomst klaar in je verblijfsaccommodatie. Da's pas vakantie!

Bekijk de supermarkt in onze virtuele tour

Online boodschappen doen!

Ontdek de Leistert app

Op zoek naar het laatste nieuws of informatie over het park en de omgeving? Het kan allemaal met de Leistert app. Download de app gratis in de Google Play Store en App Store.

Plattegrond

Download onze plattegrond met daarop alle faciliteiten, vakantiewoningen, glamping- en kampeerplaatsen voor de ideale voorbereiding op je vakantie!

Plattegrond downloaden
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek