Hyperbowling: bowling 2.0 en spannend tot het eind!

Bowlen was al het meest gewaardeerde familiespel voor jong en oud, maar Hyperbowling is echt next level! Onder het genot van een hapje en een drankje kun je gezellig met z'n allen een potje komen hyperbowlen, ook als je niet op het park verblijft. Maar liefst vier banen zijn voorzien van de nieuwste snufjes. 

Hyperbowling is snel, vol spelelementen en spannend tot de laatste seconden. De zogenoemde bumpers staan bij hyperbowling altijd omhoog. Ze zitten vol lichttechnieken en zijn onderdeel van het spel. Je gooit per beurt maar 1 bal en na iedere beurt start er een nieuw level met telkens een nieuw spelelement.

Weet jij alle pins in de perfecte hoek om te gooien, en ook nog eens de bumpers op de juiste plek te raken, dan gooi jij misschien wel de eerste hyperbowl van je leven!

Bekijk hier de virtuele tour

Handig om te weten!

- Prijs: € 30,00 per baan
- Geen bowlingschoenen nodig
- Maximaal 6 personen per baan
- De bowlingtijd is 55 minuten, omdat de banen worden gewisseld
- Reserveren kan alleen per heel uur en niet per half uur

Ontdek de Leistert app

Op zoek naar het laatste nieuws of informatie over het park en de omgeving? Het kan allemaal met de Leistert app. Download de app gratis in de Google Play Store en App Store.

Plattegrond

Download onze plattegrond met daarop alle faciliteiten, vakantiewoningen, glamping- en kampeerplaatsen voor de ideale voorbereiding op je vakantie!

Plattegrond downloaden
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek