Indoor speeltoestel

Goed of slecht weer, spelen maar!

In het speeltoestel op de Plaza kun je het hele jaar door klimmen en klauteren. Al regent het pijpenstelen of vriest het dat het kraakt, het is hier altijd lekker warm!

Voor de kleintjes is er een apart gedeelte met een glijbaantje, en de iets oudere kids (tot 9 jaar) kunnen zich uitleven op het evenwichtsparcour, de klimstammen en in de wiebeltouwen.

Het indoor speeltoestel grenst aan het terras van Via Verde op de Plaza. Zo kun je als ouder onder het genot van een hapje en een drankje een oogje in het zeil houden. Ideaal!

Bekijk hier de virtuele tour!

Ontdek de Leistert app

Op zoek naar het laatste nieuws of informatie over het park en de omgeving? Het kan allemaal met de Leistert app. Download de app gratis in de Google Play Store en App Store.

Plattegrond

Download onze plattegrond met daarop alle faciliteiten, vakantiewoningen, glamping- en kampeerplaatsen voor de ideale voorbereiding op je vakantie!

Plattegrond downloaden
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek