Het Klushuis

Hoe Crea Bea ben jij!

Heb je veel ideeën en maak je samen met je moeder kroontjes en koekjes voor je jarige broer of zus? Dan voel je je vast thuis in het Knutselhuis! Hier vinden alle creatieve knutselactiviteiten plaats. Hier wordt meerdere keren per week geknipt, gelijmd, getimmerd en gezaagd. Maar er is meer!

Tijdens de Nederlandse en Belgische schoolvakanties en op feestdagen beginnen we elke dag met een ochtenddans in het Klushuis. Dat maakt je meteen wakker! Echte diva's doen zeker mee met de meidenmiddag of de sieraden van Pien en stoere jongens bouwen mee aan onze mega recycle knikkerbaan, geweldig!

Teveel om op te noemen, dus aan de slag!

Naar de virtuele tour

Recreatieprogramma bekijken

Ontdek de Leistert app

Op zoek naar het laatste nieuws of informatie over het park en de omgeving? Het kan allemaal met de Leistert app. Download de app gratis in de Google Play Store en App Store.

Plattegrond

Download onze plattegrond met daarop alle faciliteiten, vakantiewoningen, glamping- en kampeerplaatsen voor de ideale voorbereiding op je vakantie!

Plattegrond downloaden
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek