La Selva Playground

Ga op avontuur in het jungledorp!

Zeg nou zelf, wat is er stoerder dan een donkere jungle die je samen met je vrienden kunt ontdekken? In La Selva Playground - de indoor speeljungle van de Leistert - raken kinderen niet uitgespeeld! Onze speeljungle is dé avontuurlijke binnenspeeltuin van Nederland! 

Natuurlijk kun je op het gezellige horecaterras ook even uitrusten van al dat klimmen en klauteren en laat je je ouders genieten van een lekker kopje koffie en een goed boek om even mee weg te dromen. 

La Selva Playground is er voor de échte ontdekkers, avonturiers en slingerapen. Gaan jullie met ons mee op ontdekkingsreis?!

Bekijk de virtuele tour

La Selva Playground in een notendop...

  • 500 m² indoor speelplezier
  • Meer dan 15 hardhouten speeltoestellen
  • Donkere omgeving die de jungle simuleert
  • Toiletten
  • Baby-verschoon ruimte
  • Ruim horecaterras voor een drankje of lekkere snack

Openingstijden La Selva Playground

De openingstijden van La Selva Playground zijn te vinden in onze gratis Leistert app.

Ontdek de Leistert app

Op zoek naar het laatste nieuws of informatie over het park en de omgeving? Het kan allemaal met de Leistert app. Download de app gratis in de Google Play Store en App Store.

Plattegrond

Download onze plattegrond met daarop alle faciliteiten, vakantiewoningen, glamping- en kampeerplaatsen voor de ideale voorbereiding op je vakantie!

Plattegrond downloaden
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek