Visje vangen!

Sportvisser of amateur? Onze visvijver is uitermate geschikt om een hengeltje uit te werpen.

Vissen is heel ontspannend, dus dat kun je dan ook lekker bij de Leistert doen. Wij beschikken over een hele mooie visvijver waar je van ’s ochtends tot zonsondergang kunt genieten met een hengel aan het water. In onze visvijver zijn o.a. graskarpers te vinden. Nachtvissen is niet toegestaan in onze visvijver. Een visvergunning is niet nodig.

Tijdens de zomerperiode komt het regelmatig voor dat er activiteiten worden georganiseerd rondom de visvijver. Mocht je behoefte hebben aan meer rust tijdens het vissen, kun je op dat moment altijd uitwijken naar de grote visvijver aan de buitenzijde van het park. Hou hiervoor het recreatieprogramma in de gaten!

Bekijk de visvijver in onze virtuele tour

Ontdek de Leistert app

Op zoek naar het laatste nieuws of informatie over het park en de omgeving? Het kan allemaal met de Leistert app. Download de app gratis in de Google Play Store en App Store.

Plattegrond

Download onze plattegrond met daarop alle faciliteiten, vakantiewoningen, glamping- en kampeerplaatsen voor de ideale voorbereiding op je vakantie!

Plattegrond downloaden
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek