Roeivijver / Dagstrand

Lekker kliederen met water en zand!

De roeivijver met het ruime dagstrand is dé plek voor liefhebbers van water en zon! Lekker zonnen op de ligweide en spelen op het strandje en in het water.

In het zand vind je diverse speelelementen om lekker te kliederen met water en zand. Pomp water door de gootjes en transporteer zand via kettingen en zandemmertjes. Met de watershooters op de steiger spuit je papa en mama stiekem nat en de stoere ontdekkers klimmen via een aantal stappaaltjes over het water... hou jij droge voeten?

Neem ook gerust je opblaasbootje mee en kijk of je tot aan de grote fontein kunt roeien.
De roeivijver en het dagstrand zijn onderdeel van de waterspeelzone. Kinderen onder de 8 jaar zijn zonder begeleiding in de waterspeelzone niet toegestaan.

Bekijk de roeivijver in onze virtuele tour

Ontdek de Leistert app

Op zoek naar het laatste nieuws of informatie over het park en de omgeving? Het kan allemaal met de Leistert app. Download de app gratis in de Google Play Store en App Store.

Plattegrond

Download onze plattegrond met daarop alle faciliteiten, vakantiewoningen, glamping- en kampeerplaatsen voor de ideale voorbereiding op je vakantie!

Plattegrond downloaden
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek