Fronleichnam 2023 bij
vakantiepark de Leistert

Fronleichnam valt in 2023 op 8 juni. Speciaal voor deze Duitse feestdag is er een Fronleichnam arrangement waarmee je kunt kamperen tegen een aantrekkelijk tarief. Ook een bungalow huren tijdens Fronleichnam 2023 is mogelijk.
Een ideale periode voor een heerlijke voorjaarsvakantie!

Bekijk verblijfsmogelijkheden

Dit is er te doen op het vakantiepark tijdens Fronleichnam 2023!

Het recreatieprogramma is tijdens de Fronleichnam periode extra goed gevuld. Stuur je kids eropuit uit samen met het dolenthousiaste recreatieteam onder leiding van Pluck & Pien. Elke dag organiseren ze de meest gezellige, avontuurlijke, actieve en uitdagende activiteiten, shows, workshops en spelletjes op de camping en het bungalowpark.

Wist je trouwens dat vakantiepark de Leistert bekend staat om haar rijkdom aan faciliteiten? Met 3 restaurants en een snackbar is het horeca-aanbod zeer divers, en met diverse binnen -en buitenzwembaden én natuurwater is de waterpret van de Leistert op geen enkel ander bungalowpark in Nederland groter! Tientallen speeltuinen, binnen en buiten, maken je speelplezier compleet.

Bekijk alle faciliteiten

Waarom dit vakantiepark tijdens Fronleichnam 2023?

  • ADAC Superplatz - 2023
  • ANWB Topcamping - 2023
  • Zoover score 8,8
  • Beste bungalowpark van Nederland
  • Uitgebreid (gratis) recreatieprogramma
  • Avontuurlijke indoor speeljungle
  • Gratis toegang tot groot faciliteitenaanbod
  • Subtropisch zwembad, 3 restaurants, waterspeeltuin en dagstrand

De meest gestelde vragen over Fronleichnam

🤩 Waarom tijdens Fronleichnam naar de Leistert?

Indien je op vakantie gaat tijdens Fronleichnam bij Recreatiepark de Leistert kun je op de camping of op het bungalowpark verblijven. De keuze is enorm, vandaar dat iedereen hier wel een plekje vind wat bij hem of haar past. Verder is Recreatiepark de Leistert door bungalowspecials uitgeroepen tot ‘beste bungalowpark van Nederland’ en behoort de camping tot de topcampings van de ANWB en ADAC.

🤸‍️ Van welke faciliteiten kun je tijdens Fronleichnam gebruik maken?

Indoor, outdoor, kind of volwassenen vervelen kan haast niet bij de Leistert tijdens Fronleichnam. Lekker met het hele gezin zwemmen in het subtropisch zwembad of buitengolfslagbad, je uitleven in de indoor speeljungle of andere speeltuinen, sporten op de sportvelden, bowlen, midgetgolfen of eten in een van de drie restaurants die op het park gelegen zijn. Bekijk alle faciliteiten op onze website.

🤑 Gelden er last-minutes of andere kortingen tijdens Fronleichnam?

Indien er op dit moment vroegboekkorting of last-minute kortingen zijn kun je deze hier terugvinden

🧒 Met hoeveel personen kun je tijdens Fronleichnam vakantie komen vieren bij de Leistert komen?

Kamperen bij de Leistert kan t/m 8 personen. De verhuuraccommodaties die te vinden zijn in diverse soorten te huren t/m 6 personen. Wil je een bungalow huren bij de Leistert? Deze zijn te reserveren van 4 t/m 18 personen.

🧒 Zijn huisdieren tijdens Fronleichnam welkom bij Recreatiepark de Leistert?

Op het gehele bungalowpark zijn huisdieren van harte welkom. Op de camping zijn huisdieren alleen welkom op veld Reppel.

i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek