Restaurant Grillo

Zelf grillen aan tafel - You own the grill !

Uit eten op vakantie kan soms een hele uitdaging zijn. Papa wil vlees, mama liever vis, en voor de kids duurt het allemaal nét iets te lang. Bij restaurant Grillo zijn al deze ongemakken verleden tijd. In ons stoere familierestaurant heb je zelf de controle over de grill. Je kiest dus niet alleen wat je eet, maar ook hoe snel je eet. Kortom: you own the grill!

Iedere tafel in Grillo is voorzien van een ingebouwde tafelgrill. Kies je favoriete vlees, vis of vega hapjes en grill deze vervolgens aan je eigen tafel, net zo lang totdat je genoeg gegeten hebt. Voeg je favoriete garnering toe, maak de kids 'chef for a day' en een smaakvol avondje is gegarandeerd!

Het basis grillarrangement bestaat naast kwalitatieve vleessoorten van het "beter leven" keurmerk (kip, varken, rund), vis en vega versnaperingen eveneens uit een gezelschapsportie friet, groenten, diverse saladesoorten, stokbrood, sausjes en een soepje vooraf. 

Graag stellen wij onze robot-ober aan jullie voor: Leike!
Leike is bij ons komen werken ter ondersteuning van ons bedienend personeel.
Wanneer je lekker komt tafelgrillen kom je Leike zeker tegen. Geef hem gerust een aai over zijn bol en wie weet begroet hij je met een miauw!

Prijzen grillarrangement

Maandag t/m zondag
0 t/m 3 jaar - Gratis
4 t/m 12 jaar - 16.50 p.p.
Vanaf 13 jaar - 34.50 p.p.

*Prijzen zijn exclusief drank

Bekijk het restaurant in onze virtuele tour

Ontbijten bij Recreatiepark de Leistert

Het ontbijt is misschien wel de allerbelangrijkste maaltijd van de dag. Met een stevig ontbijt begin je jouw dag op de juiste manier. Helemaal fijn is het wanneer je het ontbijt niet zelf klaar hoeft te maken.

Begin je dag daarom lekker ontspannen en kom ontbijten in Restaurant Grillo. Naast een uitgebreid buffet met de lekkerste ontbijtgerechten kun je aan je eigen tafeltje een eitje bakken in een pannetje op de tafelgrill. Ontbijten met een luxe en bijzondere twist dus!

LET OP: Het ontbijt is uitsluitend op reservering. 

Meer info & reserveren