Attractiepark Toverland (20 min)

Discover your own magic!

Stap binnen in een betoverende wereld vol avontuur, shows en spectaculaire attracties. Reusachtige achtbanen, vrolijke familieattracties en klimtoestellen wisselen elkaar af in sfeervolle werelden, zowel indoor als outdoor. Het indoorgedeelte bestaat uit 2 grote hallen. Deze zijn voornamelijk voor de allerkleinste kinderen geschikt. Het outdoorgedeelte bestaat uit verschillende themagebieden zoals Avalon en Port Laguna.

Durf jij tijdens je ontdekking drie keer over de kop te gaan in Fenix? Of een rondje te maken in de Dwervelwind? En net wanneer je vermoedt alles ontdekt te hebben ontkom je er niet aan om de hoogste, snelste én langste houten achtbaan van de Benelux uit te proberen; Troy!

Openingstijden Attractiepark Toverland

Bekijk de website van Attractiepark Toverland voor meer informatie over de openingstijden.

Bekijk hier de website

Attractiepark Toverland in een notendop...

  • Meer dan 30 attracties
  • Troy: de hoogste, snelste én langste houten achtbaan van de Benelux
  • Weersonafhankelijk (indoor en outdoor)
  • Maar liefst 6 themawerelden
  • Prachtige shows
  • Tickets met korting verkrijgbaar bij onze receptie

Ontdek de Leistert app

Op zoek naar het laatste nieuws of informatie over het park en de omgeving? Het kan allemaal met de Leistert app. Download de app gratis in de Google Play Store en App Store.

Plattegrond

Download onze plattegrond met daarop alle faciliteiten, vakantiewoningen, glamping- en kampeerplaatsen voor de ideale voorbereiding op je vakantie!

Plattegrond downloaden