E-chopperhuren.nl (25 min)

Ontdek het mooie Limburg met je E-chopper

Probeer het eens; een e-chopper huren in Limburg! Het gevoel hebben dat je een échte biker bent! Deze ervaring komt tot werkelijkheid op een milieuvriendelijk E-chopper. Met deze elektrische "low-rider" verken je op een stoere manier het prachtige Limburgse landschap.

Maak bij de start van je toer gebruik van één van de vele routes, en maak daardoor kennis met de bezienswaardigheden bij jou in de regio. Toch zelf je eigen route bepalen? Dit is geen enkel probleem! Door het GPS-systeem kom je altijd weer terug bij de startlocatie.

Reserveer je tour

Aan jou de keuze vanuit waar je wilt starten

E-chopperhuren.nl is een platform waar je op diverse locaties in Noord en Midden Limburg een E-chopper kunt huren. Met de unieke samenwerking tussen diverse partners zorgt het ervoor dat je altijd voor een mooi tarief een E-chopper kunt huren op een locatie die voor jou het gunstigste is.

Bekijk hier alle locaties

E-chopperhuren.nl in een notendop...

  • Op een leuke manier Limburg verkennen
  • Geruisloos
  • Milieuvriendelijk
  • Ideaal uitje

Ontdek de Leistert app

Op zoek naar het laatste nieuws of informatie over het park en de omgeving? Het kan allemaal met de Leistert app. Download de app gratis in de Google Play Store en App Store.

Plattegrond

Download onze plattegrond met daarop alle faciliteiten, vakantiewoningen, glamping- en kampeerplaatsen voor de ideale voorbereiding op je vakantie!

Plattegrond downloaden