Fun Beach Event & Leisurepark (20 min)

Let the fun begin!

Dé waterattractie van Fun Beach is het Aquapark, dat met een oppervlakte van maar liefst 2.000 m² het grootste Aquapark van Nederland vormt. Je kunt er de hele dag naar hartenlust klauteren, glijden en springen. Daarnaast zijn er legio activiteiten te beleven. Je speelt een partijtje beach- of aquavolley. Je huurt een kano, SUP-board of waterfiets en dobbert onbekommerd op het water. Voor de kleinste is er ook Little Beach, het speciaal ingerichte gedeelte van Fun Beach voor kinderen tot 12 jaar.

Je krijgt een ware adrenalinekick van de Super Slide of je kiest voor ultiem relaxen op de ligweide of in een van de vele hangmatten. Heb je honger gekregen van al die activiteiten, of juist van het niks doen; voor het stillen van die trek zijn er diverse take-away corners.

Reserveer hier je tickets!

Openingstijden Fun Beach Event & Leisurepark

Bekijk de website van Fun Beach Event & Leisurepark voor meer informatie over de openingstijden.

Bekijk hier de website

Fun Beach Event & Leisurepark in een notendop...

  • Een dagje naar het leukste dagstrand van Limburg
  • Enorm veel speelplezier
  • De leukste groepsuitjes van Limburg
  • 2000 m² megagroot Aquapark
  • Fun Beach Fountain, één van de hoogste fonteinen van de EU
  • Uitgebreid aanbod aan watersporten

Ontdek de Leistert app

Op zoek naar het laatste nieuws of informatie over het park en de omgeving? Het kan allemaal met de Leistert app. Download de app gratis in de Google Play Store en App Store.

Plattegrond

Download onze plattegrond met daarop alle faciliteiten, vakantiewoningen, glamping- en kampeerplaatsen voor de ideale voorbereiding op je vakantie!

Plattegrond downloaden