GaiaZOO (55 min)

Kom en ontdek hoe bijzonder onze aarde is

Met oog voor detail creëren wij in het Zuid-Limburgse heuvellandschap een prachtig aangelegde dierentuin met natuurlijke en ruime verblijven waarin dieren soorteigen gedrag kunnen vertonen.
Tijdens een wandeling door een glooiend heuvellandschap ontmoet je unieke diersoorten zoals de rode panda’s, veelvraten, giraffen en gorilla’s. Breng zeker een bezoek aan het Limburghuis, waar je oog in oog staat met diverse bedreigde diersoorten van eigen bodem. Geniet in onze verschillende lodges of restaurant van heerlijke lokale producten zoals een Limburgse vlaai, een heerlijke borrelplank of een lokaal Limburgs gebrouwen biertje.

Spelen in de DinoDome & SavannaTour
Voor de kids biedt GaiaZOO een waar speel- en klimparadijs met de reusachtige DinoDome: Europa's grootste indoor Dino speelpark. Sluit een dagje dierentuin af met een bezoek aan de spannende touwbruggen en spectaculaire nieuwe speeltorens van de gloednieuwe SavannaTour.

Openingstijden GaiaZOO

Bekijk de website van GaiaZOO voor meer informatie over de openingstijden

Bekijk hier de website

GaiaZOO in een notendop...

  • Een reis door de leukste dierentuin van Nederland 
  • Een ontmoeting met de mooiste en meest bijzondere dieren ter wereld
  • DinoDome; Europa’s grootste indoor Dino Speelpark
  • Tickets met korting verkrijgbaar bij onze receptie

Ontdek de Leistert app

Op zoek naar het laatste nieuws of informatie over het park en de omgeving? Het kan allemaal met de Leistert app. Download de app gratis in de Google Play Store en App Store.

Plattegrond

Download onze plattegrond met daarop alle faciliteiten, vakantiewoningen, glamping- en kampeerplaatsen voor de ideale voorbereiding op je vakantie!

Plattegrond downloaden