Recreatieteam

Gratis recreatieprogramma bomvol activiteiten!

Je kent het wel, je hebt veel geld betaald voor een verblijf op een vakantiepark met een goed gevuld animatieprogramma en eenmaal daar aangekomen moet je ook nog eens voor al die leuke activiteiten betalen...  balen ☹

Dat doen we bij de Leistert dus effe helemaal anders! Bij ons kun je gratis deelnemen aan (bijna) alle activiteiten van het recreatieteam en je kunt onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten.

Dus... je spaart wat centjes en je kunt toch overal aan meedoen. Nice hé 😊 ?!

Wanneer je ook komt, er is altijd een activiteitenprogramma!

Op de Leistert hoef je je nooit te vervelen, er is altijd wat te doen! Natuurlijk is het recreatieprogramma tijdens Nederlandse en Belgische vakantieperiodes extra goed gevuld, maar een vakantie op het terrein van Pluck & Pien is nooit saai!

Zodra de camping is geopend zorgt het dolenthousiaste recreatieteam ELKE DAG voor de meest gezellige, avontuurlijke, actieve en uitdagende activiteiten, shows, workshops en spelletjes.

Maar ook wanneer het kampeerseizoen voorbij is en de camping gesloten organiseren we tijdens elk weekend en op woensdagen diverse activiteiten voor jou en oud.

Bekijk het recreatieprogramma

 Hey! Ik ben Pien, de queen van de waterpret

Hey, ik ben Pien!

Hallo allemaal, ik ben Pien. Ik sta heel dicht bij de natuur en ben een echt waterwezen. Ik ben een enorme fan van het zwembad en dol op de natuurspeeltuin. Eigenlijk wil ik het liefst de hele dag zwemmen!

Dat is ook wel logisch, want al dat water houdt mij lekker warm en dat is belangrijk. Ik ben namelijk een keertje samen met Pluck in een magische sterrenregen terecht gekomen, en daardoor kleuren mijn haren blauw en kan ik bevriezen wanneer ik het te koud krijg!

Als dat gebeurt, moet iedereen op de Leistert mij helpen om het weer een beetje warm te krijgen. Bewegen dus!

Hallo allemaal, ik ben Pluck

Hey allemaal, leuk je te leren kennen. Ik ben een echt natuurmens en ontdekker! Ik hou van de bossen rondom de Leistert en de dieren op het park.

Ik zie eruit als een stoere knul, maar eigenlijk ben ik stiekem best heel lief. Zeker voor Pien. Ik ben nogal beweeglijk, sta niet graag stil. Weet je waarom? Als ik te lang stil sta, groeien de wortels uit mijn benen!

Leeftijdscategorieën & polsbandjes

De Leistert is een groot en gezellig druk vakantiepark, dus soms plannen we activiteiten meerdere keren op één dag in, telkens voor een andere leeftijdsgroep. Zo komt iedereen aan de beurt en maak je gemakkelijk vriendjes met kinderen van je eigen leeftijd!

De leeftijdscategorieën zijn terug te vinden op het recreatieprogramma, dus zo zie je eenvoudig welke activiteiten er voor jou worden georganiseerd. Haal bij de receptie, entree of recreatiemedewerkers ook effe een gratis leeftijd polsbandje, zo zie je snel welke campingvriendjes dezelfde leeftijdscategorie hebben!

Activiteiten voor elke leeftijd

Drumble dance, Knutselen, Supa golf, Archery Tag, Buitenbios, Crazy bingo, Easy listening, Poolparty, Roofvogelshow, Buitenbios, Ochtenddansjes, Pimp my shirt, Aqua Latin, Muziekcafé, Extreem sportief, Schuimparty, Fietstocht, Pool & Darts, Meidenmiddag, Vlotten bouwen, Judo clinic, Zeskamp...

Tja... we kunnen eindeloos doorgaan, je mag zelf kiezen!

Bekijk het recreatieprogramma

Het verhaal van Dokter Fillestijn...

Wie is die rare professor toch die zo af en toe opduikt op de Leistert? En waarom willen Pluck & Pien hem toch steeds ontvluchten? Nou, dat zit zo...

Pluck & Pien kunnen door hun bijzondere gaven niet altijd bij de mensen op de Leistert zijn. Dr. Fillestijn wil namelijk heel graag uitzoeken hoe het kan dat Pluck en Pien zo geworden zijn, en die hebben daar wel een beetje genoeg van. Ze proberen zich dan ook zoveel mogelijk te verstoppen voor de dokter. Helpen jullie hun mee?!

Kleurplaten, liedjes en verhalen van Pluck & Pien

Kom je binnenkort op vakantie? Oefen alvast de officiële Leistert liedjes.

Luister hier de Leistert liedjes

Pluck & Pien zijn heel bijzonder. Weet jij al hoe dit komt? Lees het hier!

Download het verhaal 

Hou je van tekenen? Dan moet je deze Pluck & Pien kleurplaat hebben!

Download de kleurplaat

Pluck en Pien merchandise

Ben jij fan van Pluck en Pien? Je kunt bij ons de allertofste Pluck en Pien spulletjes krijgen voor een leuke herinnering aan je vakantie bij de Leistert. Zo hebben wij onder andere Pluck en Pien drinkbekers, broodtrommels, slippers, puzzels, avonturenboekjes en kussens. De merchandise scoor je bij de receptie, de supermarkt en het recreatieteam, dus neem snel een kijkje!

Een tjokvol recreatieprogramma

Bekijk het recreatieprogramma

Na een dag spelen opladen bij Mr. Friet

De lekkerste goudgele frietjes en hartige snacks kun je afhalen of gezellig ter plekke opeten bij Mr. Friet. Het ruime cafetaria heeft een groot terras grenzend aan de grote speeltuin waar je kunt genieten van je welverdiende snackie of een lekker kopje koffie.

Mr. Friet....lekker dan!

Lees meer