Vertrekinformatie

Vertrekinformatie

Om onze volgende gasten op tijd van hun welverdiende vakantie te laten genieten, verzoeken wij je vriendelijk voor vertrek om;

  1. Het beddengoed af te halen en samen met alle vuile handdoeken in de waszak (indien aanwezig) te doen. Deze waszak ligt bij aankomst in de hal van de accommodatie. Geen waszak aanwezig? Leg dan het linnen in de hal beneden.
  2. De vaatwasser leeg te maken en/of alle servies en glazen schoon te maken en terug in de kastjes te zetten. De oven/magnetron/kookplaat/barbecue schoon achterlaten.
  3. Koelkast en vriesvak leeghalen en op stand 2 zetten. Let op: niet uitzetten!
  4. Het afval naar het milieustation te brengen. De locatie hiervan vind je op de plattegrond van het park (te vinden in de Leistert app). Wij willen je vragen om glas, papier en plastic gescheiden van restafval aan te leveren. Graag de vuilnisbakken leeg en schoon achterlaten.
  5. Kindermeubilair (indien aanwezig) ingeklapt in de berging plaatsen.
  6. Meubilair terugplaatsen op de plaats waar het bij aankomst stond. Terrasmeubilair schoon op het terras neerzetten en plaats de parasol (indien aanwezig) in de berging.
  7. Alleen voor Buitenhof de Leistert: de thermostaat in de woon- en badkamer op 18 graden zetten. De rest mag op 15 graden gezet worden.
  8. De accommodatie veegschoon achter laten.
  9. Zorg dat alle verlichting uit is.
  10. Ramen en deuren sluiten.

We hopen dat jullie hebben genoten van een aangenaam verblijf. Een veilige terugreis en graag tot ziens bij Recreatiepark de Leistert!

Ontdek de Leistert app

Op zoek naar het laatste nieuws of informatie over het park en de omgeving? Het kan allemaal met de Leistert app. Download de app gratis in de Google Play Store en App Store.

Plattegrond

Download onze plattegrond met daarop alle faciliteiten, vakantiewoningen, glamping- en kampeerplaatsen voor de ideale voorbereiding op je vakantie!

Plattegrond downloaden