Sluiten

Info Coronavirus

Laatste update: 27-11-2021, 14.00uur

Bekijk alle Corona updates

De meest gestelde Coronavragen én antwoorden

Restaurant Via Verde

Lekker Italiaans eten, per tutti !

Via Verde is Italiaans en betekent letterlijk 'groene weg' of 'groen knooppunt', en dat is precies wat dit restaurant is. De open en ruimtelijke uitstraling van Via Verde zorgt voor een natuurlijk relaxt gevoel en het restaurant ligt midden op de Plaza, hét centrale middelpunt van de Leistert. Het afhalen van pizza's en pasta's is dagelijks mogelijk bij Via Verde To Go op de Plaza. Actuele openingstijden vind je in de Leistert app. 

Bij Via Verde word je omgeven door groen en zijn de gerechten geïnspireerd op de traditionele Italiaanse keuken. Natuurlijk mogen hierbij de lekkerste verse pizza's en pasta's niet ontbreken, maar er valt nog veel meer te smullen.

Zowel voor een lekkere kop (speciale) koffie, voedzame lunch en het à la carte diner kun je bij Via Verde terecht. Pasta's en pizza's voeren de boventoon op de dinerkaart, maar ook de 'moeilijke eter' vindt vast en zeker een smaakvol vleesspiesje of burger.

Bekijk de virtuele tour

Bekijk de menukaart

Reserveer hier je tafeltje!

Reserveer hier beneden eenvoudig online je tafeltje voor restaurant Via Verde. Je kunt eveneens meteen je allergieën en voedselvoorkeuren aan ons doorgeven, wel zo makkelijk!