Restaurant Via Verde

Pizza's, pasta's en nog veel meer!

Restaurant Via Verde ligt midden op de Plaza, hét centrale punt van de Leistert. De open en ruimtelijke uitstraling zorgen voor een natuurlijke en relaxte sfeer.

Restaurant Via Verde is een écht familierestaurant. Natuurlijk mogen hierbij de lekkerste verse pizza's en pasta's niet ontbreken, maar ook voor de lekkerste zalm en biefstuk ben je bij Via Verde aan het juiste adres.

Zowel voor een lekkere kop (speciale) koffie, voedzame lunch en het à la carte diner kun je bij Via Verde terecht. Maar ook de 'moeilijke eter' vindt vast en zeker een smaakvol gerecht zoals een heerlijke burger. Bekijk de virtuele tour

Bekijk de menukaart

Ontbijten bij Recreatiepark de Leistert

Het ontbijt is misschien wel de allerbelangrijkste maaltijd van de dag. Met een stevig ontbijt begin je jouw dag op de juiste manier. Helemaal fijn is het wanneer je het ontbijt niet zelf klaar hoeft te maken.

Begin je dag daarom lekker ontspannen en kom ontbijten in Restaurant Grillo. Naast een uitgebreid buffet met de lekkerste ontbijtgerechten kun je aan je eigen tafeltje een eitje bakken in een pannetje op de tafelgrill. Ontbijten met een luxe en bijzondere twist dus!

LET OP: Het ontbijt is uitsluitend op reservering. 

Meer info & reserveren