Actieve kindervakantie

Een rustige vakantie? Nee, dat is niks voor de kids! Nou.. dan komt dat goed uit! Bij Recreatiepark de Leistert hoeven de kids zich namelijk geen enkel moment te vervelen. Met de vele faciliteiten die het park te bieden heeft kun jij samen met de kids dé perfecte actieve kindervakantie beleven.

Heerlijk genieten van de zon voor je eigen kampeermiddel, en als je voor je uit kijkt zie je de kinderen spelen in één van de speeltoestellen die op de speciale kinderveldjes geplaatst zijn. Dat is pas echt vakantie!

Verder heb je de mogelijkheid om in een van onze luxe vakantie bungalows met ruime tuin te verblijven. Sterker nog, Recreatiepark de Leistert heeft bungalows die een semi privé speeltuin ter beschikking hebben. Wat wil je nog meer?

Bekijk alle verblijfsmogelijkheden

Een echte actieve kindervakantie beleef je bij Recreatiepark de Leistert

Het recreatieteam onder leiding van Pluck en Pien nemen de kids tijdens de vakantie mee om kennis te maken met het hele park. Door diverse actieve recreatieactiviteiten zoals bootcamp, aqua latin en handboogschieten beleven de kids een vakantie die ze niet snel meer zullen vergeten.

En willen ze de invulling van hun actieve kindervakantie zelf bepalen? Geen enkel probleem! Tijdens het verblijf kunnen de kinderen onbeperkt gebruik maken van alle water, sport, speel- en spel mogelijkheden. Zo kunnen ze zich uitleven in de indoor speeljungle of sportief bezig zijn op ons verhard sportveld waar ze kunnen voetballen, basketballen of tennissen.

Natuurlijk mag waterpret tijdens een actieve kindervakantie niet ontbreken. Bij Recreatiepark de Leistert kunnen de kinderen onbeperkt gebruik maken van het subtropisch zwembad, buitengolfslagbad en de roei-speelvijver.

Bekijk alle faciliteiten

Waarom een actieve kindercamping bij de Leistert?

  • ADAC Superplatz - 2024
  • ANWB Topcamping - 2024
  • Camping van het Jaar - 2019
  • PiNCAMP Top 10
  • Maar liefst 3 restaurants
  • Gratis recreatieactiviteiten
  • Subtropisch zwembad
  • Diverse sportvelden

Een ideale omgeving voor jouw actieve kindervakantie

In de omgeving rondom Recreatiepark de Leistert is van alles te doen voor een actieve kindervakantie. Discover your own magic bij Attractiepark Toverland of ontdek het beestachtige GaiaZOO.

Voor de echte liefhebbers en waaghalzen is het aan te raden om Fun Beach in Panheel te bezoeken. Bij dit leisurepark kun je onder andere flyboarden, wakeboarden en air streamen. Deze unieke ervaring zou je niet snel meer vergeten.

De meest gestelde vragen over onze actieve kindervakanties

πŸ₯‡ Waarom is de Leistert het beste vakantiepark voor actieve kindervakanties?

Het recreatieteam organiseert veel actieve activiteiten zoals bootcamp, verschillende sporten op de verharde sportvelden, dansen, spelletjes en handboogschieten. Ook kunnen de kinderen urenlang waterpret beleven, of spelen in de indoor speeljungle.

πŸ€‘ Zijn er extra kosten voor activiteiten?

Nee, de faciliteiten op recreatiepark de Leistert zijn gratis en onbeperkt te gebruiken. De verharde sportvelden zijn vrij toegankelijk zodat je hier zelf kunt gaan voetballen of een andere sport. Ook organiseert het recreatieteam allerlei gratis activiteiten voor de perfecte actieve kindervakantie.

πŸ§’ Zijn er speciale kidswoningen?

Ja, we hebben 2 types kindvriendelijke woningen, de “kindvriendelijke” en de “kids special” uitvoeringen. Beide zijn voorzien van een omheinde tuin, traphekje bovenaan de trap, afgeschermde wandcontactdozen, een bolderkar en een kinderbed- box en stoel. Deze bungalows zijn te herkennen aan 'CK, LK of KS' in de bungalownaam.

πŸ€Έβ€οΈ Wat is er in de omgeving te doen voor een actieve kindervakantie?

In de omgeving is genoeg te doen voor een actieve kindervakantie. Er is een attractiepark, natuurgebieden om lekker te wandelen, klimwanden en een indoor speeltuin. Allemaal binnen 30 minuten rijden.

πŸ₯Ά Is er bij slecht weer ook iets actiefs te doen voor de kinderen?

Ja, de kids kunnen zich lekker uitleven bij de overdekte Plaza, klimmen en klauteren in de indoor speeljungle, zwemmen in het subtropisch zwembad of met Pluck en Pien knutselen in het Klushuis.

Ontdek de Leistert app

Op zoek naar het laatste nieuws of informatie over het park en de omgeving? Het kan allemaal met de Leistert app. Download de app gratis in de Google Play Store en App Store.

Plattegrond

Download onze plattegrond met daarop alle faciliteiten, vakantiewoningen, glamping- en kampeerplaatsen voor de ideale voorbereiding op je vakantie!

Plattegrond downloaden
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek