Sluiten

Alles over het Coronavirus

Laatste update: 21-08-2020, 14.15 uur

Bekijk alle updates

Bekijk onze Corona voorschriften

Bekijk de meest gestelde vragen én antwoorden

Actieve kindervakantie

Een rustige vakantie? Nee, dat is niks voor de kids! Nou.. dan komt dat goed uit! Bij Recreatiepark de Leistert hoeven de kids zich namelijk geen enkel moment te vervelen. Met de vele faciliteiten die het park te bieden heeft kun jij samen met de kids dé perfecte actieve kindervakantie beleven.

Heerlijk genieten van de zon voor je eigen kampeermiddel, en als je voor je uit kijkt zie je de kinderen spelen in één van de speeltoestellen die op de speciale kinderveldjes geplaatst zijn. Dat is pas echt vakantie!

Verder heb je de mogelijkheid om in een van onze luxe vakantie bungalows met ruime tuin te verblijven. Sterker nog, Recreatiepark de Leistert heeft bungalows die een semi privé speeltuin ter beschikking hebben. Wat wil je nog meer?

Bekijk alle verblijfsmogelijkheden

Een echte actieve kindervakantie beleef je bij Recreatiepark de Leistert

Het recreatieteam onder leiding van Pluck en Pien nemen de kids tijdens de vakantie mee om kennis te maken met het hele park. Door diverse actieve recreatieactiviteiten zoals bootcamp, aqua latin en handboogschieten beleven de kids een vakantie die ze niet snel meer zullen vergeten.

En willen ze de invulling van hun actieve kindervakantie zelf bepalen? Geen enkel probleem! Tijdens het verblijf kunnen de kinderen onbeperkt gebruik maken van alle water, sport, speel- en spel mogelijkheden. Zo kunnen ze zich uitleven in de indoor speeljungle of sportief bezig zijn op ons verhard sportveld waar ze kunnen voetballen, basketballen of tennissen.

Natuurlijk mag waterpret tijdens een actieve kindervakantie niet ontbreken. Bij Recreatiepark de Leistert kunnen de kinderen onbeperkt gebruik maken van het subtropisch zwembad, buitengolfslagbad, roei-speelvijver en de waterspeeltuin.

Bekijk alle faciliteiten

Waarom een actieve kindercamping bij de Leistert?

  • ADAC Superplatz - 2020
  • ANWB Topcamping - 2020
  • Camping van het Jaar - 2019
  • Nominatie Kids Vakantieaanbieder van het Jaar 2019
  • Maar liefst 3 restaurants
  • Gratis recreatieactiviteiten
  • Subtropisch zwembad
  • Diverse sportvelden

Een ideale omgeving voor jouw actieve kindervakantie

In de omgeving rondom Recreatiepark de Leistert is van alles te doen voor een actieve kindervakantie. Discover your own magic bij Attractiepark Toverland of ontdek het beestachtige GaiaZOO.

Voor de echte liefhebbers en waaghalzen is het aan te raden om Fun Beach in Panheel te bezoeken. Bij dit leisurepark kun je onder andere flyboarden, wakeboarden en air streamen. Deze unieke ervaring zou je niet snel meer vergeten. Houden de kids niet zo van zwemmen? Dan is Speelpark Klein Zwitserland de ideale oplossing waar de kinderen in de bossen kunnen klimmen en klauteren.

i
De getoonde prijs is op basis van twee personen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek