De leukste camping in Nederland met zwembad!

Waterpret is onlosmakelijk verbonden met een mooie kampeervakantie. De Leistert is een top camping in Nederland met zwembad, buitenbad en roeivijver met dagstrand. De waterfunfactor is hier extreem hoog. Iedere waterrat voelt zich hier als een vis in het water!

Overnachten op een camping met zwembad doe je in je eigen kampeermiddel, of in een van de comfortabele huuraccommodaties. Van luxe Lodge en knusse Cabin tot avontuurlijke Safaritent en kamperen met privé sanitair (met sauna).

Bekijk alle verblijfsaccommodaties

Een prachtig zwembad op deze camping in Nederland

Deze camping met zwembad is een van de meest complete in Nederland. 

Zoef van de waterglijbanen, zwem een paar baantjes, laat je mee drijven in de stroomversnelling en relax nog even in de whirlpools terwijl de kids spelen in het kinderbad. Heerlijk toch zo'n volledig subtropisch zwembad!

Wat zorg voor al die waterpret?
Twee ruime lagunebaden (30°C) 
Twee heerlijk warme bubbelbaden (32°C)
Peuter- en kleuterbad inclusief speeltoestellen (32°C)
Waterglijbaan
Familieglijbaan
Zwembadterras
Snack- en drankcorner
Buitenterras met ligstoelen
Kindvriendelijke stroomversnelling
Levensgroot Pien waterspeeltoestel
Kleedhokjes, toiletten, douches en kluisjes

Bekijk alle waterpret

Waarom deze camping in Nederland met zwembad?

  • ADAC Superplatz - 2024
  • ANWB Topcamping - 2024
  • Camping van het Jaar - 2019
  • PiNCAMP Top 10
  • Luxe bungalows op grote kavels
  • Subtropisch zwembad met glijbanen
  • Indoor speeljungle en overdekte Plaza
  • Maar liefst 3 restaurants

Overnachten op deze camping met zwembad

Van basic kamperen in je eigen puptentje tot een kampeerplaats met privé sanitair (inclusief sauna). Elke kampeerliefhebber vindt op de Leistert een geschikt plekje. Gezellig samen op een veldje of rustig in een laantje, alles is mogelijk bij deze camping met zwembad.

Geen eigen kampeermiddel? Geen probleem! Proef dan de sfeer van het kamperen in een avontuurlijke Safaritent of Glamping Tent, of huur een van de kleurrijke Lodges en Cabins. Zo geniet je van het buitenleven op de camping, maar dan met alle comfort van thuis!

De meest gestelde vragen over deze camping met zwembad

🤑 Wat voor een zwembad heeft camping de Leistert in Nederland?

Camping de Leistert heeft meer dan alleen een zwembad binnen. Het park heeft ook een buitengolfslagbad, roeivijver met dagstrand en een waterspeeltuin. Een overzicht van al deze faciliteiten vind je op de waterpret pagina.

🤽 Heeft camping de Leistert een zwembad met glijbanen?

Ja, de Leistert heeft een subtropisch zwembad met een familieglijbaan en een open buisglijbaan. Het buitengolfslagbad van deze camping heeft ook een buisglijbaan.

🤩 Is het zwembad op camping de Leistert in Nederland altijd geopend?

Ja, voor gasten van het park en de camping is het zwemparadijs elke dag geopend. Toegang is gratis voor gasten

🥇 5 redenen om naar deze camping met zwembad in Nederland te gaan.

1)  Het subtropisch zwembad heeft twee glijbanen. 2) Er is een peter- en kleuterbad in het zwembad aanwezig met speeltoestellen van Pluck & Pien. 3) Je mag onbeperkt gebruik maken van het zwembad tijdens je verblijft en het zwembad is iedere dag geopend. 4) Kom tot rust in de bubbelbaden. 5) Camping de Leistert is een ANWB topcamping.

🤽 Hoe ziet het zwembad van camping de Leistert in Nederland er uit?

Alle informatie kun je terug vinden op de zwembad pagina, of neem een kijkje in de virtuele tour.

Ontdek de Leistert app

Op zoek naar het laatste nieuws of informatie over het park en de omgeving? Het kan allemaal met de Leistert app. Download de app gratis in de Google Play Store en App Store.

Plattegrond

Download onze plattegrond met daarop alle faciliteiten, vakantiewoningen, glamping- en kampeerplaatsen voor de ideale voorbereiding op je vakantie!

Plattegrond downloaden
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek