Sluiten

Alles over het Coronavirus

Laatste update: 14-10-2020, 08.49 uur

Bekijk alle updates

Bekijk onze Corona voorschriften

Bekijk de meest gestelde vragen én antwoorden

Dé kindvriendelijke camping in Limburg!

Stel je eens voor; je zit lekker onder de luifel te genieten van het zonnetje. De geur van de barbecue komt je tegenmoet en je zoontje klautert recht voor je neus in de Robinia-houten speeltoestellen op je kampeerveldje. Over een half uurtje komt papa met je dochtertje terug van het zwembad, waar ze zojuist hebben meegedaan aan de aquarobics van het recreatieteam.
Dat is het échte kampeergevoel!

Pak dat kampeergevoel op dé meest kindvriendelijke camping in Limburg. Vier je volgende vakantie op Recreatiepark de Leistert!

Bekijk alle verblijfsmogelijkheden

Wat maakt deze camping in Limburg zo kindvriendelijk?

De Leistert staat al jaren bekend als de perfecte camping voor gezinnen met kinderen in de leeftijd van 2 t/m 10 jaar. Met name de speciale kinderveldjes zijn populair. In het midden van deze veldjes zijn diverse speelelementen op het grasveld en rondom de bomen geplaatst. Elk veldje is geschikt voor een bepaalde leeftijdscategorie, dus kies je veldje en de kids maken gemakkelijk vriendjes!

Bekijk de kinderveldjes

Maar niet alleen de kinderveldjes maken deze camping zo kindvriendelijk. Het recreatieteam zorgt elke dag voor (gratis) gezellige, avontuurlijke, actieve en uitdagende activiteiten, shows, workshops en spelletjes. Zo is een vakantie op het terrein van Pluck & Pien nooit saai! 

Bekijk het recreatieprogramma

Waarom deze kindvriendelijk camping in Limburg?

  • ADAC Superplatz - 2020
  • ANWB Topcamping - 2020
  • Camping van het Jaar - 2019
  • Nominatie Kids Vakantieaanbieder van het Jaar 2019
  • Gratis recreatie activiteiten
  • Maar liefst 3 speeltuinen, binnen en buiten
  • Subtropisch zwembad, buitenbad, waterspeeltuin en dagstrand
  • Maar liefst 3 restaurants

Faciliteiten voor kinderen én volwassenen

Bij vakantie hoort lekker eten en drinken. Het horeca-aanbod bij de Leistert is met drie restaurant, cafetaria en supermarkt zeer ruim. Voor een uitgebreid diner of de lekkere trek, er is altijd wel wat lekkers te vinden.

Natuurlijk is de waterpret op een kindvriendelijke camping erg belangrijk. Met een subtropisch zwembad, waterspeeltuin, buitenbad en roeivijver met dagstrand is deze funfactor ruimschoots aanwezig!

En bij minder mooi weer is het op de Plaza nog altijd goed weer. Neem ook een duik in het zwembad of ga op avontuur in de indoor speeljungle. Vervelen is haast onmogelijk! En ben je toch even uitgekeken op het park, check dan de veelzijdige directe omgeving, met o.a. Toverland, GaiaZOO, de Maasplassen en het Designer Outlet in Roermond.

i
De getoonde prijs is op basis van twee personen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek