Dé kindvriendelijke camping in Limburg!

Stel je eens voor; je zit lekker onder de luifel te genieten van het zonnetje. De geur van de barbecue komt je tegenmoet en je zoontje klautert recht voor je neus in de Robinia-houten speeltoestellen op je kampeerveldje. Over een half uurtje komt papa met je dochtertje terug van het zwembad, waar ze zojuist hebben meegedaan aan de aquarobics van het recreatieteam.
Dat is het échte kampeergevoel!

Pak dat kampeergevoel op dé meest kindvriendelijke camping in Limburg. Vier je volgende vakantie op Recreatiepark de Leistert!

Bekijk alle verblijfsmogelijkheden

Wat maakt deze camping in Limburg zo kindvriendelijk?

De Leistert staat al jaren bekend als de perfecte camping voor gezinnen met kinderen in de leeftijd van 2 t/m 10 jaar. Met name de speciale kinderveldjes zijn populair. In het midden van deze veldjes zijn diverse speelelementen op het grasveld en rondom de bomen geplaatst. Elk veldje is geschikt voor een bepaalde leeftijdscategorie, dus kies je veldje en de kids maken gemakkelijk vriendjes!

Bekijk de kinderveldjes

Maar niet alleen de kinderveldjes maken deze camping zo kindvriendelijk. Het recreatieteam zorgt elke dag voor (gratis) gezellige, avontuurlijke, actieve en uitdagende activiteiten, shows, workshops en spelletjes. Zo is een vakantie op het terrein van Pluck & Pien nooit saai! 

Bekijk het recreatieprogramma

Waarom deze kindvriendelijk camping in Limburg?

  • ADAC Superplatz - 2024
  • ANWB Topcamping - 2024
  • Camping van het Jaar - 2019
  • PiNCAMP Top 10
  • Gratis recreatie activiteiten
  • Maar liefst 3 speeltuinen, binnen en buiten
  • Subtropisch zwembad, buitenbad en dagstrand
  • Maar liefst 3 restaurants

Faciliteiten voor kinderen én volwassenen

Bij vakantie hoort lekker eten en drinken. Het horeca-aanbod bij de Leistert is met drie restaurant, cafetaria en supermarkt zeer ruim. Voor een uitgebreid diner of de lekkere trek, er is altijd wel wat lekkers te vinden.

Natuurlijk is de waterpret op een kindvriendelijke camping erg belangrijk. Met een subtropisch zwembad, buitenbad en roeivijver met dagstrand is deze funfactor ruimschoots aanwezig!

En bij minder mooi weer is het op de Plaza nog altijd goed weer. Neem ook een duik in het zwembad of ga op avontuur in de indoor speeljungle. Vervelen is haast onmogelijk! En ben je toch even uitgekeken op het park, check dan de veelzijdige directe omgeving, met o.a. Toverland, GaiaZOO, de Maasplassen en het Designer Outlet in Roermond.

De meest gestelde vragen over deze kindvriendelijke camping in Limburg

🧒 Waarom is deze camping in Limburg zo kindvriendelijk?

Deze camping in Limburg heeft een enorm aanbod aan faciliteiten waardoor kinderen zich nooit hoeven te vervelen. Zo organiseert het recreatieteam onder leiding van Pluck en Pien super leuke activiteiten waaraan je gratis kunt deelnemen. Ook zijn er diverse speeltuinen te vinden waar ze onbeperkt gebruik van kunt maken en hebben ze de mogelijkheid om een lekkere plons nemen in het subtropisch zwembad. 

🧒 Zijn er kindvriendelijke kampeerplaatsen te vinden op camping de Leistert?

Jazeker, Op camping de Leistert in Limburg heb je kampeerplaatsen met speelelement, dat wil zeggen dat er speeltoestellen midden op het veld staan. Verder is het veld ‘Vijverberg’ autovrij.

🤩 Is deze camping met slecht weer ook nog kindvriendelijk?

Absoluut! In de overdekte Plaza kunnen de kids gebruik maken van het indoor speeltoestel, klimmen en klauteren is mogelijk in de indoor speeltoestel, zwemmen doen ze in het subtropisch zwembad en knutselen wordt door het recreatieteam o.a. gefaciliteerd in het Klushuis.

🥇 Wat is er in de omgeving allemaal te doen voor de kids?

In de omgeving is genoeg van alles te doen voor een kindvriendelijke vakantie. Attractiepark Toverland, natuurgebieden om lekker te wandelen, klim en klauterparcours en het Home of Heroes zijn allemaal binnen 30 minuten rijden verwijderd van de Leistert.

🤸‍️ Wanneer zijn er recreatie-activiteiten op deze kindvriendelijke camping in Limburg?

In alle Nederlandse, Duitse en Belgische schoolvakanties organiseert het recreatieteam onder leiding van Pluck en Pien dagelijks een heleboel activiteiten voor jong en oud. Buiten de schoolvakanties kunnen er dagen in de week tussen zitten dat Pluck en Pien het iets rustiger hebben en dat er geen activiteiten georganiseerd worden. Bekijk het recreatieprogramma hier!

Ontdek de Leistert app

Op zoek naar het laatste nieuws of informatie over het park en de omgeving? Het kan allemaal met de Leistert app. Download de app gratis in de Google Play Store en App Store.

Plattegrond

Download onze plattegrond met daarop alle faciliteiten, vakantiewoningen, glamping- en kampeerplaatsen voor de ideale voorbereiding op je vakantie!

Plattegrond downloaden
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek