La Selva Playground

Ga je mee op ontdekkingsreis?!

Onder een dicht begroeid bladerdak is een groepje ontdekkingsreizigers gestrand. Ze hebben de grillen van de jungle overleefd en in de loop der jaren stichtten zij hier een jungledorpje.

Nu de dorpjes zijn verlaten liggen ze klaar om door jou ontdekt te worden.
Wie gaat er mee op ontdekkingsreis door de jungle?!

Welcome to the jungle!

In de sfeervolle jungle van La Selva Playground valt van alles te ontdekken. De meer dan vijftien speeltoestellen van Robinia hout zorgen voor haast oneindig speelplezier!

Klim en klauter je een weg door de zandvlakte omhoog naar de snelle buisglijbaan en zoef naar beneden of klim zonder een voet aan de grond te zetten als échte aapjes via het apentouw naar de grote uitkijktoren. Durf je via de glijstang naar beneden?

Welcome to the jungle!

Jungleterras

Het ontdekken van een echte jungle gaat natuurlijk samen met het nodige avontuur, dat doe je niet zonder risico. Daarom is het wel zo handig dat je de kids vanaf het aangrenzende horecaterras in de gaten kunt houden tijdens hun ontdekkingstocht.

De avonturiers die moe geslingerd en geklauterd zijn komen altijd weer op dit gezellige plekje terecht, dus neem gerust een goed boek mee en trakteer jezelf op een lekker hapje en een drankje terwijl de kids het jungle-landschap ontdekken!

Combineer je junglebezoek met een hapje eten!

Heb je trek gekregen na het ontdekken van het complete jungledorp? Ook dan zit je goed bij La Selva Playground. De jungle grenst namelijk aan La Selva Food & Drinks, het gezellige familierestaurant van de Leistert. 

Via het restaurant loop je binnendoor naar de jungle en vice versa. Ideaal dus om aan te schuiven voor een diner terwijl de kids nog even verder spelen.

*Het terras is rolstoeltoegankelijk via het restaurant.

Bekijk La Selva Food & Drinks

500 m² speelplezier

La Selva Playground is onderdeel van het brede faciliteitenaanbod op Recreatiepark de Leistert en dus onbeperkt toegankelijk voor al onze gasten.

Dat is dus 365 dagen per jaar speelplezier!

Uitgespeeld? Frietjes!

Trek gekregen van al dat jungle-avontuur? De lekkerste goudgele frietjes en hartige snacks kun je afhalen of gezellig ter plekke opeten bij Mr. Friet. 

Ontdek Mr. Friet!