• Boeken 2024
    tot 3 januari 2025
  • Boeken 2025
    vanaf 3 januari 2025

Ontdek vakantiepark de Leistert

Zomerdeals

Profiteer van aantrekkelijke korting op een heerlijk verblijf tijdens de zomervakantie,
van 05-07-2024 tot 30-08-2024. De korting kan oplopen tot maar liefst 35%!
Wees er snel bij, vol=vol!

Boek jouw zomervakantie!

Ontdek het veelzijdigste vakantiepark van Limburg!

Comfortabel overnachten kan bij Recreatiepark de Leistert op verschillende manieren. Op ons bungalowpark kun je slapen in bungalows van het hoogste niveau. Op Camping de Leistert geniet je van het buitenleven op een kampeerplaats of in een van de kleurrijke of avontuurlijke verblijfsaccommodaties. Er is voor ieder wat wils!

Buitenhof de Leistert
Met haar moderne en in authentieke Limburgse boerderijstijl gebouwde vakantiebungalows is Buitenhof de Leistert een plaatje om te zien. Misschien wel het mooiste bungalowpark in Limburg!

Camping de Leistert
Met de titel ANWB Topcamping behoort het park tot de mooiste campings in Nederland èn Europa. Camping de Leistert is een kindvriendelijke 5 sterren camping in Limburg met een enorm aanbod aan parkfaciliteiten.

Bekijk alle faciliteiten

Bekijk alle verblijfsmogelijkheden

Ontdek de Leistert app

Op zoek naar het laatste nieuws of informatie over het park en de omgeving? Het kan allemaal met de Leistert app. Download de app gratis in de Google Play Store en App Store.

Plattegrond

Download onze plattegrond met daarop alle faciliteiten, vakantiewoningen, glamping- en kampeerplaatsen voor de ideale voorbereiding op je vakantie!

Plattegrond downloaden