Plaza

Hier is het altijd goed weer!

De overdekte Plaza is het bruisend hart van Recreatiepark de Leistert. Dé plek waar sport en spel, recreatie-activiteiten en horeca elkaar ontmoeten. Regen of zonneschijn, je vindt hier altijd een lekker plekje!

Op en grenzend aan de Plaza vind je o.a. een restaurant met terras, indoor-speeltoestel, hyperbowlingbanen, supermarkt, Aventuria en het Klushuis.

Je dagelijkse boodschapjes doe je gewoon op het park

Ovenverse croissantjes, baguettes en broodjes... dat hoort toch bij vakantie?! Haal ze iedere ochtend bij de supermarkt op de Plaza. Het assortiment is zo ruim, het lijkt wel je eigen buurtsuper! 

Online bestellen vanuit thuis
Verblijf je in een verhuuraccommodatie, bestel dan je boodschappen alvast vanuit thuis. Je bestelling staat bij aankomst klaar in je verblijfsaccommodatie. Da's pas vakantie!

Lees meer

Gezellig een avondje hyperbowlen!

Bowlen is al het meest gewaardeerde familiespel voor jong en oud, én hyperbowling is echt next level!

Hyperbowling is snel, vol spelelementen en spannend tot de laatste seconden. De bumpers staan altijd omhoog en zitten vol lichttechnieken waardoor ze onderdeel zijn van het spelletje. Nooit meer een bal in de goot ! Je gooit per beurt maar 1 bal en na iedere ronde start er een nieuw level met telkens een nieuw spelelement.

Met wie wil jij deze unieke bowling experience beleven?

Hyperbowling reserveren

Het Klushuis

Misschien wel het meest creatieve hoekje van het hele park! Hier vinden alle creatieve klus- en knutselactiviteiten plaats. Er wordt meerdere keren per week geknipt, geplakt, getimmerd en gezaagd. 

Grote kans dat je Pluck en Pien hier tegenkomt!

Lees meer over het Klushuis

Restaurant Grillo

Vanuit de Plaza loop je zo tafelgrill-restaurant Grillo binnen.

Kies je favoriete vlees, vis of vega hapjes en grill deze vervolgens aan je eigen tafel.

Je kiest dus niet alleen wat je eet, maar ook hoe snel je eet. Kortom: you own the grill!

Info & reserveren

Restaurant Via Verde

Op de Plaza vind je familierestaurant Via Verde. Hier vind je de lekkerste verse pizza's en pasta's, maar ook voor de lekkerste zalm en biefstuk ben je bij Via Verde aan het juiste adres.

Voor iedereen iets lekkers!

Info & reserveren

Indoor speeltoestel Plaza

Op de Plaza is een speeltuin voor kinderen tot 9 jaar aanwezig. Lekker klimmen en klauteren in de houten speeltoestellen. 

Papa en mama nemen plaats op de loungetafels rondom het speeltuintje. Spelen maar!

Lees meer

Shows & activiteiten

Pluck & Pien zijn de vrolijke voorgangers van ons recreatieteam. Zo ook bij de activiteiten die op de Plaza worden georganiseerd. Week in week uit wordt er met deze vrolijkerds gedanst en tijdens vakantieperiodes voeren ze zelfs hun eigen show op!

De show van Pluck & Pien is natuurlijk het allercoolst, maar ook Aqua Latin, Ik hou van Holand, Fatsenspel en de Minidisco zijn populair. Kies zelf je favoriet!

Ow ja... vergeet niet om met Pluck & Pien op de foto te gaan!

Bekijk het recreatieprogramma

Eerst een frisse duik nemen?

Je kunt bij ons niet alleen zwemmen in de prachtige roeivijver, maar ook het binnen- en buitenzwembad is gegarandeerd genieten. Uiteraard maak jij als gast gratis gebruik van deze faciliteiten.

Lees meer