Sluiten

Alles over het Coronavirus

Alle updates omtrent het Coronavirus!

Laatste update: 20-05-2020, 16.23 uur

 

Bekijk alle updates

Bekijk onze Corona voorschriften

Bekijk de meest gestelde vragen én antwoorden

Plaza

Hier is het altijd goed weer!

De overdekte Plaza is het bruisend hart van Recreatiepark de Leistert. Dé plek waar horeca, sport en spel, recreatie-activiteiten en horeca elkaar ontmoeten. Regen of zonneschijn, je vindt hier altijd een lekker plekje!

Op en grenzend aan de Plaza vind je o.a. een restaurant met terras, indoor-speeltoestel, bowlingbanen, supermarkt, sportcafé en het Klushuis.

Bekijk de Plaza in onze virtuele tour

Je dagelijkse boodschapjes doe je gewoon op het park

Ovenverse croissantjes, baguettes en broodjes... dat hoort toch bij vakantie?! Haal ze iedere ochtend bij de supermarkt op de Plaza. Het assortiment is zo ruim, het lijkt wel je eigen buurtsuper! 

Online bestellen vanuit thuis
Verblijf je in een verhuuraccommodatie, bestel dan je boodschappen alvast vanuit thuis. Je bestelling staat bij aankomst klaar in je verblijfsaccommodatie. Da's pas vakantie!

Lees meer

Gezellig een avondje bowlen!

Bowlen. Het meest gewaardeerde familiespel voor jong en oud kun je natuurlijk ook op de Leistert spelen! Onder het genot van een hapje en een drankje, vanzelfsprekend. Allemaal op je eigen schoenen, want bowlingschoenen zijn op onze baan niet nodig.

Ook handig; voor de kleinste gasten is er een speciaal hekwerk, zodat de bal niet in de goot terecht kan komen.

Gooi jij de eerste strike?

Bowlingbaan reserveren

Het Klushuis

Misschien wel het meest creatieve hoekje van het hele park! Hier vinden alle creatieve klus- en knutselactiviteiten plaats. Er wordt meerdere keren per week geknipt, geplakt, getimmerd en gezaagd. 

Grote kans dat je Pluck en Pien hier tegenkomt!

Lees meer over het Klushuis

Shows & activiteiten

Pluck & Pien zijn de vrolijke voorgangers van ons recreatieteam. Zo ook bij de activiteiten die op de Plaza worden georganiseerd. Week in week uit wordt er met deze vrolijkerds gedanst en tijdens vakantieperiodes voeren ze zelfs hun eigen show op!

De show van Pluck & Pien is natuurlijk het aller coolst, maar ook Leistert Got Talent, Meeleeftheater, Kinderdisco en de Bingo's zijn populair. Kies zelf je favoriet!

Ow ja... vergeet niet om met Pluck & Pien op de foto te gaan!

Bekijk het recreatieprogramma

Eerst een frisse duik nemen?

Je kunt bij ons niet alleen zwemmen in de prachtige zwemvijver, maar ook het binnen- en buitenzwembad is gegarandeerd genieten. Uiteraard maak jij als gast gratis gebruik van deze faciliteiten.

Lees meer