Privé sanitair

Uitvoeringen vergelijken
Kies je uitvoering...
Kies je uitvoering
= Deze uitvoering is niet beschikbaar.

Privé sanitair kampeerplaats  

Een fantastische combinatie! Traditioneel kamperen, met een luxe twist. Geniet van het ultieme campinggevoel in je tent, caravan of camper en maak gebruik van je eigen privé sanitair unit inclusief vaatwasser!

De kampeerplaatsen met privé sanitair zijn zeer ruim opgezet en brengen je het toppunt van luxe op het gebied van kamperen! Het geheel van kleurrijke units vormt een modern en sfeervol kampeerveld. De sanitair units beschikken over verwarming, toilet, douche, wastafel en zelfs een vaatwasser. Als dat geen luxe is?! De plekken bieden je extra ruimte en comfort doordat er geen auto's op de velden staan. Er is parkeergelegenheid aan de zijkant van het veld.

Al onze kampeerplaatsen met privé sanitair beschikken over 16 ampère elektra (3680 Watt), water aan- en afvoer en een CAI- aansluiting voor je televisie.

Bij het tarief van onze kampeerplaatsen met privé sanitair is onbeperkt toegang tot alle faciliteiten en deelname aan (bijna) alle activiteiten van het recreatieteam inbegrepen. Wellicht ook handig om te weten: je ontvangt per reservering een gratis WiFi-code voor één apparaat.

Het is mogelijk om een bijzettentje erbij te plaatsen van max. 6m².
Campers zijn ook toegestaan op deze kampeerplaatsen.

Parkeren op het veld is niet toegestaan. Aan de rand van het veld zijn parkeerplaatsen gereserveerd speciaal voor gasten van de kampeerplaatsen met privé sanitair.

Kort samengevat

Privé sanitair
16 Ampère
CAI-aansluiting
Water aan- en afvoer
Vaatwasser
Toilet
Douche
Verwarming

Wie wil hier nou niet blijven kamperen in luxe?!

Zoek en boek
i
De getoonde prijs is op basis van twee personen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Getoonde prijzen zijn all-in prijzen. De prijzen zijn inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
De virtuele receptie

Downloads

Plattegrond

Uitvoeringen vergelijken

Al deze uitvoeringen beschikken over: