Sluiten

Alles over het Coronavirus

Laatste update: 21-08-2020, 14.15 uur

Bekijk alle updates

Bekijk onze Corona voorschriften

Bekijk de meest gestelde vragen én antwoorden

Actieve gezinsvakantie

Hou je er niet van om een vakantie door te brengen met een boekje voor de tent, maar ben je meer van een actieve gezinsvakantie? Dan is Recreatiepark de Leistert de ideale vakantiebestemming!

Bij Recreatiepark de Leistert kun je op allerlei manieren genieten van een actieve gezinsvakantie. Zo heb je de mogelijkheid om in een van onze luxe vakantie bungalows met fraai aangelegde, ruime tuin te verblijven. Dit is al een ervaring op zich!

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om traditioneel te gaan kamperen of een van onze luxe verhuuraccommodatie zoals de Lodge of Cabin te huren.

Bekijk alle verblijfsmogelijkheden

Een actieve gezinsvakantie op Recreatiepark de Leistert

Het recreatieteam neemt de kinderen tijdens weekenden en schoolvakanties mee op ontdekkingsreis over het hele park. Van bootcampen en aqua latin tot handboogschieten en zeskampen, verveling komt bij de Leistert niet voor!

Je kunt de invulling van je actieve gezinsvakantie natuurlijk ook zelf bepalen. Maak onbeperkt gebruik van alle water- sport & spel mogelijkheden. Zo kun je sportief bezig zijn op ons verhard sportveld waar je kunt voetballen, basketballen en tennissen. Verder heb je bij de Leistert ook de mogelijkheid om je uit te leven op het adventure sportveld op Buitenhof de Leistert. Hier vind je o.a. een bootcampbaan, kabelbaan en een beachvolleybalveld. Ben je op zoek naar een echte kick? Verken dan zeker de omgeving!

Waarom een actieve gezinsvakantie op de Leistert?

  • ADAC Superplatz - 2020
  • ANWB Topcamping - 2020
  • Beste vakantiepark van Nederland - 2018
  • Nominatie Kids Vakantieaanbieder van het Jaar - 2019
  • Indoor speeljungle
  • Waterspeeltuin
  • Subtropisch zwembad
  • Maar liefst 3 restaurants 

Een perfecte omgeving voor jouw actieve gezinsvakantie

Recreatiepark de Leistert ligt in een prachtige omgeving waar een actieve gezinsvakantie echt realiteit wordt. Het park is gelegen in natuurgebied het Leudal, ook wel 'De tuin van Limburg' genoemd. Hier kun je paardrijden of mooie wandel- en mountainbiketochten ontdekken.

Voor de echte liefhebbers en waaghalzen kun je terecht bij Fun Beach in Panheel  om te Flyboarden, wakeboarden of air streamen. Dit is een ervaring om niet snel te vergeten. Hou je niet zo van water? Dan is het mogelijk om de magie te ontdekken in Attractiepark Toverland.

Bekijk de omgevingsinformatie

i
De getoonde prijs is op basis van twee personen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek