Toverland arrangement

Betoverende vakantie met hoge korting!

Voordelig genieten van een heerlijk verblijf op vakantiepark de Leistert in een 5- of 7 persoons vakantieboerderij in combinatie met een magisch bezoek aan attractiepark Toverland. Het beste uit twee werelden!

Verblijf tegen een aantrekkelijke prijs op Buitenhof de Leistert en beleef een weekend of midweek vol plezier. Naast een bezoek aan attractiepark Toverland zijn potjes adventure golf en biljartvoetbal inbegrepen in het arrangement. Verder hoef je je geen zorgen te maken over het meenemen van bedlinnen en handdoeken, want die liggen lekker voor je klaar!

Klinkt als een heerlijke vakantie, vind je niet?!

Boek het Toverland arrangement!

  • Selecteer je gewenste verblijfsperiode
  • Juni

Deze bungalows zijn beschikbaar in de gekozen periode:

Let op: Boek direct vanaf deze pagina (klik niet door naar andere pagina's) om te boeken met de juiste prijs!
* De getoonde prijzen zijn all-in prijzen op basis van vier personen, exclusief een eventuele toeslag van €5 voor een elektrische laadpaal. Voor iedere extra persoon geldt een meerprijs van € 42,89 p.p. (excl. toeristenbelasting en lokale heffingen)

Wat is inbegrepen in het Toverland arrangement?

  • Huur van een 5- of 7 persoons vakantieboerderij
  • Toegang tot Toverland
  • Parkeerticket Toverland
  • Potje adventure golf
  • Reserverings- en schoonmaakkosten
  • Potje biljartvoetbal
  • Bedlinnenpakket
  • Handdoekenpakket

Over Buitenhof de Leistert

Het 5-sterren vakantiepark staat bekend om haar enorme faciliteitenaanbod. Er is eigenlijk te veel om te benoemen. De faciliteiten zijn veelal gratis en onbeperkt te gebruiken.

Bij goed weer is het buiten goed vertoeven in de vele buitenspeeltuinen, op de adventuregolfbaan en in de “waterspeelzone”. Hier vind je naast een buitengolfslagbad, roeivijver met dagstrand vol speeltoestellen en een heuse natuurlijke waterspeeltuin ook ruim 20 speeltoestellen!

En is het even wat minder mooi weer dan plons je lekker in het subtropisch zwembad of ga je op ontdekking in de sfeervolle jungle van La Selva Playground. Natuurlijk mag een potje Hyperbowlen of Biljartvoetbal niet ontbreken. 

In de Plaza op de Leistert is het altijd mooi weer. Hier vind je naast 2 restaurants, een indoor speeltuin en de supermarkt ook Het Klushuis en Aventuria. Daar wordt onder leiding van Pluck & Pien en het recreatieteam volop geknipt, geplakt, getimmerd en gezaagd.

Bekijk het park in de virtuele tour!

Discover your own magic!

Stap binnen in een betoverende wereld vol avontuur, shows en spectaculaire attracties!

Spannende achtbanen, vrolijke familieattracties en klimtoestellen wisselen elkaar af in de sfeervolle themawerelden van Toverland, zowel indoor als outdoor. Het indoorgedeelte bestaat uit 2 grote hallen die voornamelijk voor de allerkleinste kinderen een waar speelparadijs zijn. Het outdoorgedeelte bestaat uit verschillende themagebieden, waaronder Avalon en Port Laguna. Er is dan ook genoeg te beleven voor jong en oud!

Durf jij tijdens je ontdekking drie keer over de kop te gaan in Fenix? Of een rondje te maken in de Dwervelwind? En net wanneer je vermoedt alles ontdekt te hebben ontkom je er niet aan om de hoogste, snelste én langste houten achtbaan van de Benelux uit te proberen; Troy!

Ontdek de Leistert app

Op zoek naar het laatste nieuws of informatie over het park en de omgeving? Het kan allemaal met de Leistert app. Download de app gratis in de Google Play Store en App Store.

Plattegrond

Download onze plattegrond met daarop alle faciliteiten, vakantiewoningen, glamping- en kampeerplaatsen voor de ideale voorbereiding op je vakantie!

Plattegrond downloaden
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Dit is de all-in arrangementsprijs voor X personen, inclusief toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek