Animatiewerk

Werken in het animatieteam van de leukste camping van Nederland?

Ben je energiek en enthousiast en maak je graag samen plezier tijdens je werk? Kom in het animatieteam van de leukste camping van Nederland werken!

Als recreatiemedewerker bij de Leistert maak je bijzondere herinneringen en sluit je vriendschappen voor het leven! Plezier en lachen staan bij ons jonge team altijd voorop. Een brede lach op ons gezicht, dát is wat medewerkers en gasten verbindt!
Wij gaan “next level” in het organiseren van activiteiten en verder dan tevreden gasten. Wij willen verrassen en ons onderscheiden. Dat doen we met shows, sport- en spel, actieve en creatieve activiteiten en natuurlijk samen met Pluck & Pien!

Wordt jij onze nieuwe recreatie medewerker? Of beleef je een onvergetelijke en creatieve stage in ons animatieteam?

Bekijk alle baantjes en stageplaatsen

Wat maakt animatiewerk bij de Leistert zo leuk?

🔝 Werken op een Nederlandse topcamping

In het hoogseizoen verwelkomen we meer dan 6.000 gasten die door het animatieteam vermaakt willen worden! Daarnaast zijn we er kei trots op dat we bij de beste vakantieparken van Nederland behoren. In dit topbedrijf werk je mee aan shows, sport en spel, fitness, creatieve activiteiten en het spelen van Pluck & Pien. 

🏡 Gratis wonen op het park

Wij bieden je de mogelijkheid om te wonen in een echt huis bij ons op het park. Kei gezellig toch, samen met je team in een huis overnachten!

🤩 Enthousiast en jong team

Je collega's van het recreatieteam zijn allemaal nog harstikke jong en barsten van de energie, zelf je leidinggevende!

🚗 Reiskostenvergoeding

Woon je verder dan 10 kilometer van de Leistert? Dan vergoeden wij jou reiskosten!💸

✨ Leuke extraatjes

Als medewerker van de Leistert krijg je allerlei leuke extra's zoals korting op je vakantie bij de Leistert, gratis zwemmen, adventure golf spelen. 🏊‍♀️⛳ 

Animatie stage bij de Leistert

Als stagiair bij het animatie team beleef je een tijd om nooit te vergeten. Je bent een echte bezige bij die niet vies is van hard werken en volop in beweging te zijn. Samen met het jonge recreatieteam zorg jij ervoor dat de kids op het park een vakantie beleven om nooit te vergeten. 

Waar zijn wij naar op zoek?⬇️

Energieke en enthousiaste stuiterbal
MBO niveau 2, 3 of 4
Animatie stage van minimaal 20 weken

Nog één leuk feitje: als je het goed doet maak je kans op een baan in ons animatieteam na afloop van je stage!😉

Bekijk alle stageplaatsen

Kom alvast in de stemming en beleef de zomer:

Aftermovie zomer 2021 - Recreatiepark de Leistert

Animatiemedewerker bij de Leistert

Wat zoeken wij in een animatiemedewerker?  👇👇

Je bent sportief, enthousiast en vind het tof om 'in de huid van iemand anders' te kruipen (onze typetjes Pluck & Pien). Als recreatie medewerker is het handig om een flexibele instelling te hebben en te barsten van de energie. Die energie weet je trouwens ook goed over te brengen op anderen. ⚡

Als recreatie medewerker ben je minimaal zes keer per maand beschikbaar en vind je het niet erg om in de weekenden, vakanties en avonden te werken. Verder is het belangrijk dat je de Nederlandse taal spreekt en begrijpt. Een woordje Limburgs is af en toe ook wel handig, maar hoeft zeker niet. 😉

Bekijk vacature recreatie medewerker

Werken op een camping?

Interesse in animatiewerk op de leukste camping van Nederland? Of op zoek naar een zomerbaan op de camping?

Bekijk snel al onze vacatures en beschikbare stageplekken via onderstaande button!

Check alle animatie vacatures

Ontdek de Leistert app

Op zoek naar het laatste nieuws of informatie over het park en de omgeving? Het kan allemaal met de Leistert app. Download de app gratis in de Google Play Store en App Store.

Plattegrond

Download onze plattegrond met daarop alle faciliteiten, vakantiewoningen, glamping- en kampeerplaatsen voor de ideale voorbereiding op je vakantie!

Plattegrond downloaden
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek